Market

Μαγική νύχτα από το Carroten και την Panik Records

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70781-142516.JPG

Το Carroten, το Νο.1 Αντιηλιακό στην Ελλάδα, που είναι και 100% ελληνικό, και η PanikRecords δημιουργήσαν μια ξεχωριστή βραδυά για φίλους και συνεργάτες τους τηνΔευτέρα 16 Ιουνίουστο Private House του Island Art & Taste.

Με ένα χειροποίητο ραβδί από αστερία που συνόδευε την πρόσκληση, οι προσκεκλημένοι μπήκαν αμέσως στο concept του Carroten Party ενώ φτάνοντας στον χώρο διαπίστωναν οτι αυτό το καλοκαίρι είναι μαγικό!

Το Private House του Island Art &Taste, ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, είχε μεταμορφωθεί σε ένα μαγεμένο τοπίο κρατώντας με μοναδικό τρόπο την ρομαντική & οικογενειακή ατμόσφαιρα του χώρου του. Σημαίες Carroten, πορτοκαλί αυτοφωτιζόμενα booths, ειδικά κουτιά με πορτοκαλί άμμο, κοχύλια και κεριά αλλά και τα Carroten Boys & Girls ντυμένα μάγοι προσκαλώντας τους καλεσμένους να βγάλουν μαζί τους την δική τους selfie φωτογραφία, χρωμάτισαν τον χώρο δίνοντας μια διαφορετική, έξω από τα συνηθισμένα εικόνα, μεταφέροντας μας σε ένα καλοκαιρινό κόσμο όπου όλα μπορούν να συμβούν κάτω από τα αστέρια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το νέο τηλεοπτικό σποτ του Carroten καθώς και τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα αντηλιακής φροντίδας. Ανάμεσά τους, το Carroten Magic Tan & Protect Cream που –για 1η φορά- συνδυάζει έντονη μαυριστική δράση και ολοκληρωμένη προστασία σε μία αντηλιακή κρέμα σώματος, τα δύο νέα λάδια Carroten, ιδανικά για ηλιοθεραπεία με έξτρα δόση βελούδινης περιποίησης, τo Carroten Islands Escape για να ταξιδέψετε στα ελληνικά νησιά καθώς και τo Carroten Superdry Oil. Πηγαίνοντας την εξειδίκευση ένα βήμα πιο μπροστά, τo Carroten παρέχει τη φροντίδα του και στο αγαπημένο σας τατουάζ, με το Carroten Tattoo Protection Oil ενώ ολοκληρώνει το εντυπωσιακό σας beach & city look με το CC Dream Skin Multi Corrector που συνδυάζει 5 δράσεις με μία μόνο κίνηση, για τέλειο πρόσωπο και ονειρεμένη, καλοκαιρινή επιδερμίδα.

Με όλα αυτά, δεν είναι τυχαίο πως Carroten σημαίνει καλοκαίρι. Ειδικά φέτος, Carroten σημαίνει «μαγικό καλοκαίρι» και κρύβει πολλές εκπλήξεις..

Το Carroten, το Νο. 1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, παρουσιάζει για 4η χρονιά το hit του καλοκαιριού συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει να ανατρέπει τους κανόνες, να μας προετοιμάζει & να μας συντροφεύει κατάλληλα και το φετινό καλοκαίρι. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και μέσα από την διπλή απονομή των Carroten Singles που κυκλοφορούν από την Panik Records!! Το τραγούδι «TheSun» ξεπέρασε το φράγμα των πλατινένιων digital πωλήσεων και το «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» έγινε χρυσό σε λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του.

Σε συνέχεια του Νο.1 στα ραδιοφωνικά chartssingleTheSun, το Carrotenεμπιστεύεται για άλλο ένα καλοκαίρι την Panik Recordsκαι τη Demy, το απόλυτο successstory της δισκογραφίας στην pop σκηνή τα τελευταία τρία χρόνια, ως το πρόσωπο που ερμηνεύει μαζί με τον νέο ραπερ που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις, Mikeτο φετινό CarrotenSingle«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» το οποίο μέσα σε ένα μήνα από την digital κυκλοφορία του έχει σκαρφαλώσει στο Top5 των επίσημων ραδιοφωνικών charts.

Την μουσική και την παραγωγή του Carroten Single 2014 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Μωραϊτης, ενώ τα ραπ parts ο Mike.

Η συνύπαρξη 2 τόσο σημαντικών δημιουργών σε ένα τραγούδι δεν μπορεί παρά να έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο Hit single που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες & νύχτες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου μαγικού party.

Ένα ατελείωτο μαγικό party ήταν και η βραδιά που ακολούθησε με την Demy να ερμηνεύει live παλιές και νέες της επιτυχίες αλλά και μία ακόμα έκπληξη!

Μία τούρτα που δημιούργησε & επιμελήθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά η JAR by Sweet Matesτης Μάνιας Ντέλου με στοιχεία από το concept της βραδιάς. Και λόγω του ότι όση γλυκιά και αν είναι η απόλαυση είναι καλό να δίνεται και η απαραίτητη ελπίδα, το 5% της αξίας αυτής της τούρτας προσφέρθηκε στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Τις ιδιαίτερες γεύσεις που απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι επιμελήθηκε και δημιούργησε η AriaFineCatering.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν να απολαύσουν την μαγική νύχτα που ετοιμάσαν το Carroten & η Panik Records. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους: Θωμαή Απέργη, Μύρωνα Στρατή, Boys + Noise, Στέλιο Λεγάκη, DJKas, OGE, DJ Young, Freaky Fortune, Mario Brazil, Μάνια Ντέλου, Νικολέττα Ράλλη, Μυρτώ Κάζη και πολλους άλλους.

Αποδράστε με το Carroten& την PanikRecords γιατί όσο ο κόσμος θα έχει τον ήλιο, θα είναι εδώ!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ