Market

Avant Tropic Fashion Show S/S '15

Από τους τελειόφοιτους σπουδαστές του «Vellios School of Art»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70693-142353.jpg

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του κλάδου Fashion Design του «Vellios School of Art» ολοκλήρωσαν τις διετείς σπουδές τους και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στον φιλόξενο χώρο του ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Το Fashion Show θα είναι μια βραδιά χρωμάτων και μουσικής, μόδας και design και, πάνω από όλα, θα είναι μία υπέροχη βραδιά αφιερωμένη στους τελειόφοιτούς μας, τους νέους Fashion Designers της Ελλάδας.

Στο after-party οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το συγκρότημα Plugpoint στην πρώτη τους live συναυλία στην Ελλάδα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού θα παρουσιάζεται η εξαιρετική δουλειά των σπουδαστών του «Vellios School of Art» στην ετήσια έκθεση που εγκαινιάζεται την Δευτέρα 23 Ιουνίου στο κτίριό του (3ης Σεπτεμβρίου 24).

Στην εντυπωσιακή έκθεση παρουσιάζονται έργα σπουδαστών των κλάδων:

- Mixed Media Fine Arts

- Graphic Design

- Interior Design

- Visual Merchandising

- Fashion Design

- ComicsCartoon

- Animation 3D

Η έκθεση, εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών, αποκαλύπτει με μοναδικό τρόπο τις μεγάλες δυνατότητες της επαγγελματικής σταδιοδρομίας που παρέχουν οι ειδικότητες του καλλιτεχνικού χώρου. Υπεύθυνοι καλλιτέχνες θα ξεναγούν στην έκθεση τους επισκέπτες και θα τους κατατοπίζουν για όλα τα μυστικά της κάθε ειδικότητας.

Info: 24/06, 20.00, Ρομάντσο, Αναγαξόρα 3-5, Ομόνοια

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ