Market

FIX your selfie…

και γίνε εξώφυλλο στην ATHENS VOICE

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70623-142255.jpg

Θυμάμαι όταν ήμασταν 9-10 χρονών και πηγαίναμε εκδρομή με το σχολείο, στο δρόμο, μέσα στο πούλμαν, αν πήγαινε να μας περάσει άλλο πούλμαν, φωνάζαμε όλοι εν χορώ: «Τρέξε, τρέξε οδηγέ, για να τους περάσουμε, και θα σε κεράσουμε, μία μπύρα FIX!»

Ωραίες στιγμές, παιδικά χρόνια και η FIX μέσα σε όλα αυτά, για πόσες γενιές, για πόσες παρέες… Η FIX φέτος κλείνει 150 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. 150 ολόκληρα χρόνια! Και τα γιορτάζει, επανακυκλοφορώντας την παραδοσιακή γυάλινη φιάλη των 330ml. με 7 επετειακές ετικέτες, πραγματοποιώντας ένα φωτογραφικό διαγωνισμό-γιορτή, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνεις εξώφυλλο στην ATHENS VOICE και να γεμίσεις το ψυγείο σου με μπύρες.

Βγάλε μέσω instagram μία selfie με τη FIX.

Μια FIX παραδοσιακή κι εσύ. Στην παραλία, στο δωμάτιό σου, στο δρόμο, όπου θέλεις. Και μια φωτογραφία selfie. Να φαίνεσαι εσύ και η FIX. Μπορεί η selfie σου να μοιάζει με την πρώτη ίσως «FIX your selfie» στην ιστορία, τη δεκαετία του ’50, όπου η πρωτοεμφανιζόμενη τότε, Αλίκη Βουγιουκλάκη, με καστανά μαλλιά και ροδοκόκκινα μάγουλα, εμφανιζόταν στα τσίγκινα διαφημιστικά πόστερ, κρατώντας ένα ποτήρι κι ένα μπουκάλι μπύρα FIX στα χέρια της, αφήνοντας εποχή. Ή να μοιάζει με τις πόζες που παίρνουν τα σημερινά «αστέρια» των social media, που ανεβάζουν selfies με τους φίλους τους, αποτυπώνοντας όμορφες στιγμές.

Αφού τη βγάλεις και είσαι σίγουρη/ος ότι σου αρέσει, ανέβασέ τη μέσω instagram με hashtag #fixyourselfie στη live gallery που έχουμε δημιουργήσει στο athensvoice.gr. Στο τέλος του διαγωνισμού, η κριτική επιτροπή (που αποτελείται από ανθρώπους της ATHENS VOICE και της FIX) θα διαλέξει, μέσα από τις 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes και loves, τη selfie που θα γίνει εξώφυλλο στην ATHENS VOICE και 2 ακόμη τυχερούς που μαζί με τον πρώτο νικητή θα κερδίσουν κιβώτια με μπύρες FIX.

Να θυμάσαι ότι … τη FIX στην παραδοσιακή γυάλινη φιάλη 330ml. μπορείς να τη βρεις σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα bar-café… και ότι με μια selfie μπορείς να γράψεις τη δική σου ιστορία!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ