Market

«Stars on Sand» της Ντόλυ Μπουκογιάννη

Tο i-D Concept Store παρουσιάζει τη συλλογή της σχεδιάστριας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70504-142073.JPG

Το i-D Concept Store είναι ένα κατάστημα με πολυμορφικότητα και διάθεση να παρουσιάζει ό,τι νέο, ποιοτικό και καλόγουστο. Βρίσκεται στο πνεύμα της μόδας και ταυτόχρονα δημιουργεί μόδα, ενώ προωθεί σχεδιαστές που συμπλέουν με αυτό το πνεύμα.

Το κατάστημα i-D αντανακλά την πολυετή εμπειρία της Ειρήνης Ντέρου στο χώρο των λιανικών πωλήσεων, σε συνδυασμό με το προσωπικό της γούστο.

Το κόσμημα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συλλογής του i-D και για αυτό συνεργάζεται με αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές. Η πρώτη συνεργασία, σχεδόν στην αρχή της δημιουργίας του, ήταν με τη Ντόλυ Μπουκογιάννη. Φέτος, συμπληρώνοντας ένα χρόνο επιτυχημένης συνεργασίας, το i-D παρουσιάζει ολόκληρη τη δημοφιλή Συλλογή “Stars on Sand” της σχεδιάστριας.

Η Ντόλυ Μπουκογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Σχεδιασμό Κοσμημάτων (BA Hons) στη Μεγάλη Βρετανία, Γεμολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (GIA) καθώς επίσης και τεχνικές Χρυσοχοΐας στη Φλωρεντία. ‘Έχει βραβευτεί με το Διεθνές Βραβείο De Beers Diamonds International Awards. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Η φύση, πάντα μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, τα στοιχεία της ελληνικής παράδοσης και η γνώση που απέκτησε από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο, αποτελούν καθοριστικά στοιχεία στη δημιουργία των κοσμημάτων της σχεδιάστριας.

Η βασική της προσδοκία είναι να δημιουργεί μοναδικά και εξατομικευμένα κοσμήματα χωρίς «ημερομηνία λήξης». Γι’ αυτό το λόγο, ταιριάζει με έναν αναπάντεχο και ανατρεπτικό τρόπο, τα υλικά τα οποία, χωρίς προκατάληψη, διαλέγει. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ