Market

Everything stops for PIMM’S O CLOCK!

Το αγαπημένο ποτό φέτος το καλοκαίρι θα είναι παντού

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έφτασε και φέτος η ιδανική εποχή για το αγαπημένο πας ποτό. Το καλοκαίρι το PIMM'S θα είναι παντού. Είτε πρόκειται να συναντήσεις τους φίλους σου μετά τη δουλειά, ή βγεις για μια συνάντηση στο αγαπημένο σου μπαρ στην πόλη, στο νησί ή εκεί που θα είσαι διακοπές, το PIMM’S θα είναι εκεί.

Συντονίσου στη σελίδα του PIMM’S στο Facebook για να ανακαλύψεις που θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα η ομάδα του PIMM’S. Ήρθε η ώρα να παρατήσεις τη δουλειά και να κλείσεις το λάπτοπ σου. Η ώρα είναι… PIMM’S O’ CLOCK και… όλα μπορούν να περιμένουν, γιατί το PIMM’S θα είναι παντού φέτος το καλοκαίρι.

n

Μπορείς να απολαύσεις το PIMM’S Fizz σε πάνω από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα. Όλο το καλοκαίρι η ομάδα του PIMM’S θα επισκεφτεί πάνω από 200 μπαρ σε περισσότερες από 25 ελληνικές πόλεις, για να βοηθήσει τις παρέες να απολαύσουν το PIMM’S – προσφέροντας με κάθε αγορά PIMM’S, άλλο ένα δώρο.

n

Το ποτό με βάση το τζιν, αναμειγμένο με διάφορα spirits και αρώματα πορτοκαλιού και τη δροσιστική του γεύση, έφτασε στη χώρα μας πριν από ένα χρόνο και έχει ήδη γίνει το καλύτερο συστατικό της βραδινής εξόδου με την παρέα μας.

Το αγαπημένο ποτό PIMM’S είναι το ιδανικό ποτό για την παρέα και για κάθε στιγμή με φίλους. Αλλά, αν η περιπέτεια της παρέας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, μπορείτε να το απολαύσετε και σε long drink.

n

Είτε σε long drink είτε σε κανάτα, το PIMM’S θα είναι εδώ φέτος το καλοκαίρι για να μας θυμίζει την αξία του ποιοτικού χρόνου με τους φίλους μας!

n

Κάθε βράδυ, σε κάθε μεριά της Ελλάδας φέτος το καλοκαίρι, όλοι οι φίλοι ξέρουν ότι… “Everything stops for PIMM’S O CLOCK!”