Market

Νέα συλλογή neoset κουζίνα

Ανανεώστε την κουζίνα σας με κομψούς και λειτουργικούς συνδυασμούς.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70183-141498.jpg

Η neoset ανανεώνεται και μας κάνει έξυπνες προτάσεις για το πιο λειτουργικό και πολυσύχναστο μέρος του σπιτιού μας: την κουζίνα. Νέες προτάσεις χρωμάτων, υλικών και σχεδίων μεταμορφώνουν την κουζίνα μας, δίνοντας της στυλ και προσωπικότητα.

Στη neoset κουζίνα θα βρείτε ανανεωμένα σχέδια, πάντα κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Η ποικιλία χρωμάτων θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και θα σας εμπνεύσει. Κίτρινο, χακί, σαμπανί, πλακάτα χρώματα σε όψεις λάκας αλλά και λαδί, βιολετί, μαύρο, καραμέλα, ζαχαρί σε super gloss ακρυλικές όψεις δίνουν μια νότα ανανέωσης στο χώρο σας. Για όσους προτιμούν τις πιο διαχρονικές γραμμές, οι πρωτοποριακές όψεις σε μίμηση ξύλου θα αναδείξουν το ιδιαίτερο ύφος της κουζίνας, μάλιστα με τα νέα χρώματα τους «ombre» και «καφέ δρύς», προσφέρουν πολυτέλεια και αισθητική υπεροχή.

Η neoset κουζίνα δεν διακρίνεται μόνο για την αισθητική της αλλά και για τη λειτουργικότητά της. Πρακτικοί μηχανισμοί, λοιπόν, επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο των ερμαρίων δημιουργώντας περισσότερους χώρους αποθήκευσης.

Επισκεφτείτε κι εσείς τώρα ένα από τα 28 καταστήματα της neoset και αναζητήστε την σταθερή ποιότητα, την διάρκεια και την αντοχή στο χρόνο καθώς και την υψηλή αισθητική στη νέα συλλογή neoset κουζίνα σε τιμές έκπληξη! Οι εξειδικευμένοι προσωπικοί διακοσμητές μας είναι έτοιμοι να ανανεώσουν τον χώρο της κουζίνας σας χαρίζοντας σας μικρές, καθημερινές στιγμές ευτυχίας!

Μπείτε στο νέο site της neoset!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ