Market

Το πρώτο μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού από το Skinos!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70149-141401.JPG

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιουνίου το κέντρο της Αθήνας θα πλημμυρίσει από γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου από τους καλύτερους bartenders! Ο Skinos Mastiha Spirit για 4η συνεχόμενη χρονιά φιλοξενεί τον τελικό του Mediterranean Cocktails Challenge.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους κορυφαίους bartenders που θα διαγωνιστούν για την 1η θέση του καλύτερου Μεσογειακού cocktail και θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις νικητήριες συνταγές που κέρδισαν τις 3 τελευταίες χρονιές.

Το event θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 20:00 στην εντυπωσιακή ταράτσα του 360° Cocktail Bar στο Μοναστηράκι (Ηφαίστου 2), με dj set από την Εύα Μπουντούρη - En Lefko.

Ειδικός καλεσμένος του event θα είναι ο διάσημος bartender Simone Caporale! O διεθνούς φήμης Ιταλός bartender ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 11 χρόνια σε ένα μικρό bar στην καρδιά του Κόμο στη Βόρεια Ιταλία και έφτασε να είναι επικεφαλής του Artesian Bar στο Λονδίνο, το καλύτερο μπαρ στον κόσμο.

Μάλιστα η τελευταία συνεργασία του με τον Jamie Oliver τον καθιστά ως επίσημο mixologist του κορυφαίου βρετανού chef!

http://www.jamieoliver.com/newsandblogs/blogs/behind-bar-simone-caporale/

Ο Simone έρχεται στην Ελλάδα σαν guest κριτής του τελικού του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge σε ένα event που αποτελεί την κορύφωση του διαγωνισμού, αφού έχουν προηγηθεί ημιτελικοί σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής βραδιάς ο Simone θα μοιραστεί μαζί μας τη δική του έμπνευση για το Skinos καθώς και τις γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου.

Το κοκτέιλ που θα αναδειχθεί πρώτο στο διαγωνισμό Skinos Mediterranean Coctails Challenge 2014 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο, στο Tales of the Cocktail®.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχει free welcome drink από το Skinos!

Μια “γεύση” από τον περσινό διαγωνισμό:

http://www.youtube.com/watch?v=RyfWdm1q8Vs

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ