Market

Σεμινάρια στο APIVITA Experience Store

Γιατί η APIVITA είναι τρόπος ζωής! 

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69456-139992.jpg

Το APIVITA Experience Store ανοίγει τις πόρτες του στη γνώση και μοιράζεται τη πολύτιμη εμπειρία των 35 χρόνων δημιουργίας, έρευνας και καινοτομίας σε θέματα υγείας και ομορφιάς, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο ζωής APIVTA μέσα από συζητήσεις, σεμινάρια και workshop.

Στην αίθουσα Ιπποκράτης του APIVITA Experience Store θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες και επιστήμονες μέσα από διαδραστικά και ζωντανά σεμινάρια, συμβουλές και προτάσεις που βρίσκουν πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητά μας και φιλοδοξούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας και να διευρύνουν τις γνώσεις μας.

Ξεκινάμε για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, με ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα ομορφιάς, υγείας, ευζωϊας, πολιτισμού και οικολογίας. Αρωματοθεραπεία, αποτοξίνωνση, διατροφή, βοτανολογία, μελισσοκομία, η ζωή στην πόλη μας, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που μπορεί καποιος να παρακολουθήσει στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια αυτά.

Ταυτόχρονα, για τους συμμετέχοντες θα ισχύουν εκπτώσεις, προσφορές αλλά και ειδικά πακέτα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις πιο πράσινες, ζωντανές, σύγχρονες, ολιστικές, συναντήσεις για θέματα που αφορούν εμάς και την ποιότητα της ζωής μας, την ομορφιά και την υγιεία, στο κέντρο της Αθήνας, στο APIVITA Experience Store, στην οδό Σόλωνος 6. (Tηλ. Eπικοινωνίας 210 3640560)n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ