Market

Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα

Ποδηλατοβόλτες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τη Θαλασσαιμία και την Εθελοντική Αιμοδοσία από τη Novartis

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Την Κυριακή 15 Ιουνίου έχουμε ποδηλατοδρομία! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη και με κεντρικό μήνυμα «Η διαδρομή είναι καλύτερη με παρέα», 5 πόλεις της Ελλάδας θα πάρουν τα ποδηλάτά τους και θα τρέξουν για καλό σκοπό.

Η ποδηλατοδρομία θα γίνει στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού για τη Θαλασσαιμία και την Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώνει η εταιρεία Novartis σε συνεργασία με τους Συλλόγους Θαλασσαιμίας Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ιωαννίνων και Ηρακλείου.

Στόχος της εκστρατείας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη νόσο της Θαλασσαιμίας αλλά και να ενημερώσει τους πολίτες για τα οφέλη της αιμοδοσίας και τις εξελίξεις στην αντιμετώπισή της.

Στην Αθήνα η ποδηλατοβόλτα θα ξεκινήσει στις 11:00 με σημείο εκκίνησης την πλατεία έναντι Τεχνόπολις, στο Γκάζι (πρόσβαση: Μετρό Κεραμεικός). Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθούν ποδηλατικές βόλτες σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Γιάννενα και Ηράκλειο, με στόχο να μεταφερθεί το μήνυμα, σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί η διαδρομή για την αντιμετώπιση της Θαλασσαιμίας είναι πάντα καλύτερη με παρέα!

n