Market

Εσύ τι θα πιεις απόψε;

Το νερό που είναι καλύτερο από ποτό

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όλοι μας έχουμε πει τουλάχιστον μία φορά «Δεν θα πιω ποτέ ξανά», μετά από νύχτες που το ταβάνι κουνιέται σαν βάρκα μεσοπέλαγα.

Δυστυχώς όμως, είναι αναπόφευκτο γιατί η συνταγή είναι μοιραία: θα βγεις και άμα βγεις, θα πιεις. Γίνεται αλλιώς; Κι όμως γίνεται!

Ήρθε η ώρα να κρατήσεις όλες τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου, μετά από μεθυσμένες νύχτες, γιατί τώρα έχεις για κίνητρο το Mastiqua.Το ανθρακούχο νερό με μαστίχα, όχι μόνο είναι δροσερό και με υπέροχη γεύση, αλλά είναι και η τέλεια εναλλακτική για τα βράδια που δεν θες να πιεις, αφού πρόκειται για το καλύτερο μη αλκοολούχο ποτό.

Επιπλέον, η μαστίχα που περιέχει, χαρίζει ευεργετικές ιδιότητες, μοναδικό άρωμα και καθιστά το Mastiqua ένα υγιεινό ποτό για όλες τις ώρες τις μέρας. Ιδανική παρέα για τον απογευματινό καφέ σου, για τα μεσημεριανά διαλείμματα από τη δουλειά, αλλά και για το φαγητό σου, καθώς είναι εξαιρετικό χωνευτικό. Το βράδυ πάλι, μπορείς να το προτιμήσεις στις εξόδους σου αντί για ποτό.

Και όλα αυτά, έρχονται σε μια συσκευασία με πολύ ξεχωριστό design σε αποχρώσεις του γαλάζιου, που την κοιτάς και μεταφέρεσαι αυτόματα στις θάλασσες του Αιγαίου.

Αναζήτησέ το στα καλύτερα bars, ξενοδοχεία και εστιατόρια, αλλά και σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ. Τώρα ξέρεις τι θα πιεις το βράδυ στο μπαράκι.