Market

FIX your selfie!

Μια μεγάλη γιορτή για τα 150 χρόνια της μπύρας FIX Hellas και ένας φωτογραφικός διαγωνισμός

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

150 χρόνια δεν είναι και λίγα… Σχεδόν ολόκληρη η ιστορία της νεότερης Ελλάδας! Και πάντα όλες οι ωραίες στιγμές, τα ζεστά καλοκαίρια, οι γιορτές και οι φιλικές παρέες συνοδεύονταν από την αγαπημένη ελληνική μπύρα FΙΧ.

Φέτος, η FIX γιορτάζει την επέτειο των 150 χρόνων επώνυμης παρουσίας στην Ελλάδα και επανακυκλοφορεί την παραδοσιακή γυάλινη φιάλη των 330ml. με 7 επετειακές ετικέτες για να φωτογραφηθεί μαζί σας μέσα από τον φρέσκο και δροσερό διαγωνισμό FIX your selfie!

n

n

n

Τι είναι το FIX your selfie;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το πρώτο «FIX your selfie» στην ιστορία, ήταν όταν στη δεκαετία του ’50, η πρωτοεμφανιζόμενη τότε, Αλίκη Βουγιουκλάκη με καστανά μαλλιά και ροδοκόκκινα μάγουλα εμφανιζόταν στα τσίγκινα διαφημιστικά πόστερ, κρατώντας ένα ποτήρι κι ένα μπουκάλι μπύρα FIX στα χέρια της.

Η αφίσα εκείνη έγινε μία από τις πιο κλασικές ελληνικές διαφημίσεις.

Σήμερα, «το κορίτσι της αφίσας» άλλαξε.

Τη θέση του πήραν τα «αστέρια» των social media, που ανεβάζουν selfies με τους φίλους, αποτυπώνοντας όμορφες, ευχάριστες στιγμές.

Έτσι και η πιο παραδοσιακή ελληνική μπύρα γιορτάζει με το πιο νέο trend των social media.

H FIX + εσύ = μια selfie φωτογραφία…που μπορεί να σε κάνει εξώφυλλο στην πιο μοντέρνα εφημερίδα της πόλης, την Athens Voice.

Η FIX μαζί με την Athens Voice σε καλούν να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό FIX your selfie!

n

n

n

150 χρόνια ιστορίας μέσα από 7 συλλεκτικές ετικέτες.

Δηλαδή: Εσύ και η μπύρα σου. Περνάτε τέλεια. Μοιράσου το με όλους.

Καλοκαίρι, ήλιος, ένα παγωμένο μπουκάλι FIX αλλά και νύχτα, παραλία κύμα και ένα φλας στη μηχανή. Μόλις δημιούργησες ένα #fixyourselfie.

Βγάλε μέσω instagram μία selfie φωτογραφία, με μία από τις επετειακές συσκευασίες της FIX και ανέβασέ την στη live gallery που έχουμε δημιουργήσει στο athensvoice.gr με ένδειξη #fixyourselfie.

Στο τέλος του διαγωνισμού η κριτική επιτροπή (που αποτελείται από ανθρώπους της Athens Voice και της FIX) θα διαλέξει, μέσα από τις 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes και loves, τη selfie που θα γίνει εξώφυλλο στην Athens Voice και 2 ακόμη τυχερούς που μαζί με τον πρώτο νικητή θα κερδίσουν μπύρες FIX, στην παραδοσιακή γυάλινη φιάλη 330ml. με τις επετειακές ετικέτες.

Κέρδισε εξώφυλλο και την απεριόριστη απόλαυση της FIX Hellas!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα #fixyourselfie

* Πάρε μια μπίρα FIX στην παραδοσιακή φιάλη 330ml., με επετειακή ετικέτα

* Πάρε πόζα

* Πάτα κλικ στη μηχανή

* Μόλις έκανες ένα #fixyourselfie

* Ανέβασέ το στο instagram…

* …και μάζεψε likes και loves

* Μπορεί να γίνεις μέχρι και εξώφυλλο!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.