Market

Converse sneakersclash!

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον κόσμο της Converse τα sneakers ξεχωρίζουν! Δεν εντάσσονται σε πλαίσια, εκφράζονται με όλα τα χρώματα και δεν μένουν ποτέ ουδέτερα. Είναι μια πινελιά έντονου χρώματος όπου αυτό χρειάζεται, είναι το χρώμα που έρχεται σε κόντρα με τον γκρίζο κόσμο μας με το moto “sneakersclash”!

Αυτή τη σεζόν η Converse γιορτάζει το χρώμα με μία ανανεωμένη σε σχέδια και υλικά συλλογή των All Star, που αναδεικνύει το θρυλικό sneaker και προκαλεί την προσωπική έκφραση των fans της.

Με ζωηρά σχέδια η συλλογή Chuck Taylor All Star Tie-Dye τιμά το χρώμα στο έπακρο με μια έκρηξη χρωμάτων πάνω στον καμβά. Παρουσιάζει μια σειρά επεξεργασμένων ξεβαμμάτων σε ζωηρά χρώματα που ανεβάζουν την καλοκαιρινή διάθεση!

n

Το ολοκαίνουργιο σχέδιο Chuck Taylor All Star Platform Plusτοποθετεί το κλασικό sneaker σε νέα …ύψη! Με την ενσωματωμένη πλατφόρμα 5 εκατοστών, προσθέτει μια πιο θηλυκή πινελιά σε ένα sporty σχέδιο.

n

Η συλλογή συμπληρώνεται με νέα σχέδια που παρουσιάζουν εντυπωσιακά μοτίβα ή έντονες μονοχρωμίες και δημιουργούν πρακτικές, αλλά και στυλάτες εμφανίσεις για αυτή τη σεζόν που έχουν λατρέψουν οι Conversefans!