Market

Ξεκινά το 11ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών!

Επίκαιρα θέματα περιβάλλοντος, μέσα από την αντισυμβατική ματιά 12 σημαντικών ελλήνων και ξένων σκηνοθετών

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67211-135547.jpg

Την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014 στις 18:00, ανοίγει για 11η συνεχή χρονιά η αυλαία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών με τίτλο "Παράθυρα στον Πλανήτη" που διοργανώνει η ΕΛΛΕΤ. Μια σειρά προβολών που γεννήθηκε από την ανάγκη να πληροφορηθούμε βλέποντας τα προβλήματα του πλανήτη με τα μάτια σημαντικών σκηνοθετών και δίνει μια μοναδική ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει ελληνικές και ξένες παραγωγές που πραγματεύονται θέματα περιβάλλοντος- επίκαιρα όσο ποτέ- που αφορούν όλους μας.

To 11ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Πρεσβείας της Νορβηγίας, του Νορβηγικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, του Νορβηγικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και σε συνεργασία με το ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, International New York Times, MAD, MAD Radio, ATHENS Voice, UNIVERSITY PRESS, INNEWS, ΙΑΝΟΣ, ελculture.gr, deBop και www.prasinizo.gr

Οι προβολές των ταινιών, που φέτος θα πραγματοποιηθούν τις Τετάρτες 7 & 14 Μαρτίου 2014 από τις 18:00-23:30 (στο ισόγειο του κτηρίου της ΕΛΛΕΤ, οδός Τριπόδων 28 στην Πλάκα), περιλαμβάνουν παραγωγές από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γερμανία, τις Η.Π.Α., τη Νορβηγία και την Ολλανδία.

Τις ημέρες προβολών, όπως πάντα, έχουν προγραμματιστεί ειδικές θεματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ