Market

Στην Ibiza με την Heineken για τον τελικό του UEFA Champions League

 «Στον δρόμο για τον τελικό»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66442-133949.jpg

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League, το απόλυτο αθλητικό γεγονός του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο πολύχρωμα, αστραφτερά μέρη της Ευρώπης, στην Ibiza της Ισπανίας.

Η Heineken, χορηγός για ακόμη μία χρονιά του UEFA Champions League, μετράει αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League και καλεί τους φίλους της μπίρας, φιλάθλους και party animals να την ακολουθήσουν στη μεγάλη φιέστα, συμμετέχοντας στο μεγάλο της διαγωνισμό TIME FOR HEINEKEN IBIZA FINAL με δώρο ένα αξέχαστο διήμερο στην Ibiza, γεμάτο party, ποδόσφαιρο και πολλές εκπλήξεις.

Η διαδικασία είναι απλή: επισκεφθείτε τη σελίδα της Heineken στο Facebook μέσα από το link Heineken Facebook, μετρήστε αντίστροφα για τον τελικό και μπείτε στην κλήρωση, που θα χαρίσει σε 4 τυχερούς νικητές το μεγάλο δώρο: το εισιτήριο για ένα διήμερο στην Ibiza, όπου το ποδόσφαιρο θα συναντήσει το ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, στο ιδανικότερο πάντρεμα αθλητισμού και ψυχαγωγίας.

Παρέα μια παγωμένη μπίρα Heineken, το ταξίδι στην Ibiza και η γιορτή της μπάλας μπορεί να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο διήμερο. Πάρτε μια γεύση από την περυσινή αντίστοιχη γιορτή και θα καταλάβετε τι εννοούμε – και μετά μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 02/05, οπότε σπεύσατε.

Sponsored post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ