Market

Το νέο pop up store της VILEBREQUIN στο Golden Hall

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Vilebrequin φέρνει το καλοκαίρι στο Golden Hall, μέσα από το νέο pop up store που άνοιξε πρόσφατα στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Το νέο κατάστημα ταξιδεύει τους επισκέπτες στις παραλίες του Saint Tropez μέσα από την άκρως καλοκαιρινή διακόσμησή του. Οι σανίδες του σερφ, οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες τοποθετημένες πάνω στην άμμο συνθέτουν ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό, μέσα στο οποίο παρουσιάζεται η εντυπωσιακή ανδρική και παιδική συλλογή μαγιό για το καλοκαίρι του 2014. Στην πολυτελή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα του καταστήματος προστίθενται και οι λεπτομέρειες από λευκό και μπλε σκούρο χρώμα που χαρακτηρίζουν τη μάρκα και αντλούν έμπνευση από τις διακοπές στη Μεσόγειο.

Στο νέο κατάστημα μπορεί κανείς να δει ολόκληρη τη συλλογή summer ’14, η οποία εμπνέεται για ακόμη μια φορά από τα γνωστά μοτίβα της θάλασσας και δημιουργεί εντυπωσιακά σχέδια γεμάτα ζωντανά χρώματα ή και ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς. Η συλλογή επίσης διαθέτει εντυπωσιακές πετσέτες θαλάσσης, αλλά και τις μοναδικές σαγιονάρες που σχεδίασε αποκλειστικά η Havaianas για λογαριασμό της Vilebrequin.

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές θα είναι γεμάτες ήλιο, θάλασσα και χρώμα και μια επίσκεψη στο νέο κατάστημα της Vilebrequin θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά στις διακοπές των ονείρων σας…