Market

Το ‘Vellios School of ART’ στο πρώτο Fashion Revolution Day στην Ελλάδα

Στις 24 Απριλίου 2014

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66224-133443.jpg

Στις 24 Απριλίου 2014, ένα χρόνο μετά την κατάρρευση του εργοστασίου Ράνα Πλάζα στο Μπανγκλαντές περισσότερες από 52 χώρες, συμμετέχουν στο πρώτο Fashion Revolution Day.

Το ‘Vellios School of ART’ συμμετέχει στο Fashion Revolution Day και στηρίζει τον στόχο, να μας αφυπνίσει, ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει, έτσι ώστε πριν από την αγορά ενός ρούχου να σκεφτόμαστε τις ιστορίες των ανθρώπων που το φτιάχνουν.

Ξεκινάμε την “επανάσταση” τιμώντας τα θύματα και ενημερωνόμαστε για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανίας της μόδας. Για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας για έναν καλύτερο κόσμο της μόδας, αυτή τη χρονιά γιορτάζουμε όλοι μαζί στο πολυχώρο του Nixon στις 20.30 φορώντας ένα ρούχο ανάποδα και κάνουμε μια απλή ερώτηση “Ποιός έφτιαξε τα ρούχα μας?” insideout‬

Στην εκδήλωση, ανερχόμενοι, αλλά και ήδη καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και καλλιτέχνες θα υποστηρίξουν αυτή την κίνηση, ενώ το ‘Vellios School of ART’ με την συνεργάτιδα του και Σχεδιάστρια Μόδας Πόπη Αναστούλη και με σπουδαστές του κλάδου FASHION DESIGN εμπνέονται μέσα από την ερώτηση WHO MADE YOUR CLOTHES? και εκθέτουν δημιουργίες τους. Παράλληλα, θα είναι στο Nixon από τις 20.30 για να σας δείξουν ιδέες ‘πώς να φορέστε τα ρούχα σας αλλιώς’ και ‘πως να βάλετε χρώμα σε ότι φοράτε’, τιμώντας τα θύματα εκείνης της ημέρας και δίνοντας στους καταναλωτές τη σημασία της διαφάνειας στην γραμμή παραγωγής και τους ανθρώπους πίσω από την ετικέτα.

Στο ‘Vellios School of ART’ γιορτάζουμε το Fashion Revolution και διαδίδουμε τον ενθουσιασμό μας για αυτήν στο πρώτο Fashion Revolution Day, στις 24 Απριλίου!

Bar Nixon (Αγησιλάου 61, Κεραμεικός)

Ώρα: 20.30

Εισιτήριο: Μια ξηλωμένη ετικέτα από ένα οποιοδήποτε ρούχο σας εξασφαλίζει ειδική τιμή σε ένα “inside out signature cocktail”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.velliosschoolofart.grwww.fashionrevolution.org .

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ