Market

Davidoff Cool Water: Night Dive

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ήλιος δύει στα μυστηριώδη βάθη του ωκεανού και τη λάμψη του διαδέχεται το φως του δειλινού. Ο χρόνος σταματά καθώς ατενίζει το νερό και με βία διακρίνεται το ευθυτενές κορμί του, ενώ ετοιμάζεται να βουτήξει. Το μοναδικό άρωμά του την πλημμυρίζει, σαν μια σιωπηρή υπόσχεση την αγάπης του. Ένα ρίγος ανυπομονησίας διαπερνά το δέρμα της. Εκστασιασμένη τον παρακολουθεί να καταδύεται, να γίνεται ένα με τη νύχτα, ένα με τον ωκεανό.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, ο μοναδικός συνδυασμός δροσιάς και δύναμης του αρώματος DAVIDOFF Cool Water, αποτελεί την επιτομή της ένωσης του άντρα με τον ωκεανό. Ο οίκος DAVIDOFF αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο ορόσημο στην ιστορία των αρωμάτων Cool Water, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο άρωμα, το DAVIDOFF Cool Water Night Dive. Παραμένει πιστό στις αρχές του, είναι αρρενωπό και αυθεντικό, αλλά εμπλουτίζεται με νυχτερινό αισθησιασμό και αυθόρμητο μαγνητισμό.

Καθώς η ημέρα υποκύπτει στη γοητεία της νύχτας, οι αισθήσεις οξύνονται. Η ζωή τη νύχτα βασίζεται στο ένστικτο και ο άντρας του αρώματος DAVIDOFF Cool Water Night Dive έχει πλήρη συναίσθηση της δύναμης της φύσης που τον ακολουθεί. Τολμά να εμπιστευτεί τη διαίσθησή του και τη δύναμή του. Αυτό τον κάνει πιο δυνατό και ακαταμάχητα γοητευτικό.

Ένας τέτοιος άντρας αξίζει να φοράει ένα μοναδικό άρωμα. Το νέο άρωμα DAVIDOFF Cool Water Night Dive, είναι δημιουργία του Jean-Christophe Hérault, μαθητή του master αρωματοποιού Pierre Bourdon ο οποίος δημιούργησε το αυθεντικό άρωμα DAVIDOFF Cool Water πριν από 25 χρόνια. Αποδίδοντας λοιπόν φόρο τιμής σε αυτό το άρωμα-πρωτοπόρο στην κατηγορία του, το νέο DAVIDOFF Cool Water Night Dive σας προσφέρει μια νέα αίσθηση δροσιάς, πιο μεθυστική και εθιστική από ποτέ.

Πρόκειται για ένα πράσινο, ανατολίτικο άρωμα, ένα παιχνίδι αντιθέσεων αλλά και αρμονίας. Βασίζεται σε ένα εξαιρετικά ποιοτικό και σπάνια χρησιμοποιούμενο φυτό της αρωματοποιίας, το σχίνο. Αισθησιακό, μυστηριώδες, ξυλώδες, οι πλούσιες αρωματικές του νότες, κατακλύζουν το άρωμα.

Η πράσινη κλίση του σχίνου ενισχύεται από την μέντα και έναν συνδυασμό από υδρόβια φυτά, στην κορυφή του αρώματος. Εμπλουτίζεται με την ανατολίτικη διάθεση του κασμιριού στην καρδιά του. Αποκαλύπτει τέλος τον ξυλώδη χαρακτήρα του, καθώς συναντά τις πικάντικες νότες από μόσχο και κεχριμπάρι στη βάση του αρώματος.

Το μπουκάλι του νέου αρώματος DAVIDOFF Cool Water Night Dive διατηρεί το σχήμα του αυθεντικού Cool Water. Ντύνεται όμως με χρώματα που προδιαθέτουν για τη νυχτερινή του διάθεση. Οι σκούρες διαβαθμίσεις του μπλε απεικονίζουν τα νυχτερινά χρώματα του ωκεανού, ενώ οι ασημί λεπτομέρειες παραπέμπουν στο φεγγάρι που καθρεπτίζεται στο νερό.