Market

Το κρασί IANOS χορηγός της έκθεσης του Ζάφου Ξαγοράρη

 Στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη την Τρίτη 29 Απριλίου στις 20.00

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To premium κρασί παλαίωσης IANOS Chardonnay του Άγγελου Ρούβαλη θα συντροφεύσει γευστικά τη βραδιά εγκαινίων της έκθεσης «Σχέδια Ήχου». Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τρεις ηχητικές εγκαταστάσεις, καθώς και ζωγραφικά έργα που τις συνοδεύουν.

Ο Ζάφος Ξαγοράρης έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σειρά υπαίθριων ηχητικών εγκαταστάσεων και συμμετοχικών δράσεων σε αστικά περιβάλλοντα μεγάλων πόλεων όπως -μεταξύ άλλων: η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Κωνσταντινούπολη, το Μόναχο, το Παλέρμο, οι Συρακούσες, το Brooklyn της Νέας Υόρκης, η Ushuaia, το Σάο Πάολο ή ακόμα σε εξωτερικούς χώρους μικρότερων οικιστικών συγκροτημάτων όπως τα εγκαταλελειμμένα χωριά της Κύπρου Άγιος Σωζόμενος και Πετροφάνι.

Κατά τα εγχειρήματα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στοιχειώδεις μηχανισμοί, όργανα ή συσκευές όπως: μπαταρίες αυτοκινήτου, μικρόφωνα, ηχεία, καμπάνες, σειρήνες και ενισχυτές, ενώ συνοδεύονταν από σχέδια και έργα δύο διαστάσεων.

Το κρασί της βραδιάς, το IANOS Chardonnay, αποτελεί ένα από τα 4 πλούσια σε γεύση κρασιά, με ισχυρή προσωπικότητα, της σειράς οίνων παλαίωσης «IANOS». Διακρίνεται για την μεστή γεύση του από τόνους εσπεριδοειδών και τη διακριτική επίγευση μελιού και κάστανου. Αποτελεί εκλεκτό δώρο για αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν και να απολαμβάνουν το καλό κρασί.

n

n

Διάρκεια έκθεσης: 29 Απριλίου έως 24 Μαΐου

Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου

Ώρες λειτουργίας: Τρ., Πέ. & Παρ. 11.00 -15.00 και 17.00–20.00, Τετ. και Σάβ. 11.00-15.00, Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

www.rouvaliswinery.gr