Market

Κοινωνική Ευθύνη Lidl

H Lidl Hellas και οι φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής Ιατρικής σε Ψαρά- Άγιο Ευστράτιο - Λήμνο

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Lidl Hellas και το κλιμάκιο των Εθελοντών Ιατρών και Νοσηλευτών της Ανοιχτής Αγκαλιάς ανοίγουν πανιά για τα νησιά Ψαρά, Άγ. Ευστράτιο και Λήμνο συνεχίζοντας το Πρόγραμμα Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και Ενημέρωσης.

Με το πρόγραμμα "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ", η Ομάδα των Ιατρών από τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, ιδιώτες και Ιατροί των Τριών Όπλων όλων σχεδόν των απαιτούμενων ειδικοτήτων (Παιδίατροι, Οφθαλμίατρος, Οδοντίατρος, ΩΡΛ, Παρασκευαστές, Καρδιολόγος, Ενδοκρινολόγος, Πνευμονολόγος, Αλλεργιολόγος, Παθολόγος, Δερματολόγος, Ψυχολόγος) καθώς και νοσηλευτών, θα επισκεφτούν τα ακριτικά νησιά από τις 5 έως και 15 Απριλίου 2014 παρέχοντας στους κατοίκους όλων των ηλικιών, υπηρεσίες ιατρικής πρόληψης και ψυχολογικής στήριξης και ενημέρωσης, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, οι υπηρεσίες της Οργάνωσης παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και αγκαλιάζουν με αγάπη όλες τις πληθυσμιακές ομάδες.

Παράλληλα, η Ψυχολόγος της ομάδας των εθελοντών γιατρών, θα είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών και των γονιών για συμβουλές σε θέματα που άπτονται της συμπεριφοράς, της ψυχικής υγείας, και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μαθητές και έφηβοι ενώ ο Υπεύθυνος Ψυχαγωγίας θα προσφέρει στιγμές γέλιου και χαλάρωσης στους μικρούς μας φίλους.

Η Lidl στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τον κύκλο Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής και με πράξεις προσφοράς αναλαμβάνει δράση σε καίριους τομείς της καθημερινότητας.