Market

Syoss Keratin

H πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και styling μαλλιών με κερατίνη

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64936-130819.jpg

H πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και styling μαλλιών με κερατίνη, για επαγγελματικό αποτέλεσμα που αγγίζει την τελειότητα To Syoss παρουσιάζει την 1η ολοκληρωμένη λύση περιποίησης και styling για 100% δύναμη, απαλότητα και λάμψη!

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss KERATIN έρχεται για να αναδομήσει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους υγιή όψη, ασύγκριτη ελαστικότητα και εκτυφλωτική λάμψη. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν υγιή, δυνατά μαλλιά, με αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου σε απόλυτα προσιτή τιμή.

n

Syoss KERATIN Hair Perfection

Το κλειδί για την απόλυτη εμπειρία περιποίησης βρίσκεται στη καινοτομική σύνθεση της σειράς Syoss KERATIN Hair Perfection, με 80% περισσότερη κερατίνη - πανομοιότυπη με αυτή των μαλλιών - η οποία αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά, εισχωρώντας εις βάθος στη δομή της τρίχας και αναπληρώνοντας τα επίπεδα κερατίνης της. Το αποτέλεσμα είναι, μαλλιά πλήρως αναδομημένα, 100% πιο δυνατά, με 100% περισσότερη ελαστικότητα και λάμψη. Μεταμορφώστε τα ταλαιπωρημένα, θαμπά και άτονα μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες, σε δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά με ασύγκριτη, φυσική ελαστικότητα, με τη βοήθεια της νέας σειράς Syoss KERATIN HAIR PERFECTION!

Η σειρά περιποίησης αποτελείται από σαμπουάν 750ml, conditioner 500 ml για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά καθώς και serum 50ml, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανάμιξη με το σαμπουάν για ακόμη πιο εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

n

Syoss KERATIN Style Perfection

Η σειρά styling Syoss KERATIN Style Perfection, με κερατίνη πανομοιότυπη της τρίχας, ενδυναμώνει τα μαλλιά και προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διάρκειας για εντυπωσιακό styling. Αν αναζητάτε extra δυνατό κράτημα, λάμψη, τέλειο έλεγχο και αποτέλεσμα χωρίς υπολείμματα, η νέα σειρά styling Syoss KERATIN Style Perfection θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος!

Στη σειρά περιλαμβάνεται λακ 400ml καθώς και ειδικό mousse για styling 250ml, για ασύγκριτα λαμπερό αποτέλεσμα. Η σειρά Syoss KERATIN θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής τον Μάρτιο του 2014. Syoss KERATIN: Επαγγελματική ποιότητα, σε προσιτή τιμή!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ