Market

Νέα συλλογή NEF-NEF Homeware

 «Το σπίτι μας είναι ο κόσμος μας. Ας είναι όσο πιο όμορφος»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64837-130615.jpg

Στο πρώτο κατάστημα NEF-NEF Homeware στο Χαλάνδρι ήρθε η άνοιξη! Υπέροχα φλοράλ, ζωηρά χρώματα, ρίγες, καρό, πουά αλλά και γήινες αποχρώσεις, ρομαντικά παστέλ και stylish nudes, πλημμύρισαν με χαρούμενες νότες το χώρο, αλλάζοντας τη διάθεση στη στιγμή.

Στο νέο κατάστημα της NEF-NEF, δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα να βρείτε το σύνολο της συλλογής και να γνωρίσετε το concept της Ελληνικής εταιρείας που πρωτοπορεί στα Λευκά Είδη επί 53 χρόνια. Ο χώρος – αφαιρετικός, λειτουργικός και ζεστός ταυτόχρονα, γεμάτος με λουλούδια, ωραίες μουσικές και το λεπτό signature άρωμα της NEF-NEF, έχει ατμόσφαιρα σπιτιού ώστε ο επισκέπτης να αισθανθεί όμορφα και οικεία, να εμπνευστεί και να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις και να επιλέξει από την πλούσια συλλογή για το Υπνοδωμάτιο, το Μπάνιο, το Καθιστικό, την Κουζίνα.

n

H νέα συλλογή Spring-Summer 2014, σχεδιασμένη για κάθε στυλ και budget, συνδυάζει παραδοσιακά υλικά της κλωστοϋφαντουργίας με νέες τεχνικές, σύγχρονη αισθητική και τις τελευταίες τάσεις στο design και τη μόδα φέρνοντας άνεση και στυλ στο σπίτι. Ξεχωρίζουν τα χειροποίητα βαμβακερά κουβερλί, οι κεντητές βαμβακοσατέν δημιουργίες, η πλούσια συλλογή από ριχτάρια, τα «έξυπνα» καλύμματα κρεβατιού που δεν τσαλακώνουν, τα αφράτα μπουρνούζια, οι μαλακές πετσέτες μπάνιου, τα λινά και βαμβακερά τραπεζομάντηλα, οι casual δημιουργίες για το νεανικό υπνοδωμάτιο, οι χαρούμενες φιγούρες για το παιδικό δωμάτιο, η συλλογή βρεφικών λευκών ειδών σχεδιασμένη με τρυφερότητα, κομψότητα και φαντασία.

n

«Το σπίτι μας είναι ο κόσμος μας. Ας είναι όσο πιο όμορφος.»

Κατάστημα NEF-NEF Homeware, Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 27, τηλ. 216 7003930, www.nef-nef.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ