Market

H 100% φυσική κεραλοιφή Tilia

Ενδείκνυται για πλήθος δερματικών ερεθισμών και προσφέρει ενυδάτωση με φυσικό τρόπο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64827-130596.JPG

Ένα νέο προϊόν κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στα ράφια επιλεγμένων φαρμακείων. Η κεραλοιφή Tilia, 100% φυσική και δερματολογικά ελεγμένη, διαφέρει από τις υπόλοιπες κεραλοιφές τόσο ως προς την αποτελεσματικότητα όσο και ως προς την υφή της.

Η αναζήτηση λύσης σε συνήθη προβλήματα δερματικών ερεθισμών των μικρών παιδιών τους, οδήγησε το Θανάση και τη Ναταλία στην παραγωγή της. H αρχική συνταγή προήλθε από την ελληνική παράδοση. Ακολούθησε μια δίχρονη διαδικασία εξέλιξης της συνταγής για την αναζήτηση της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας και της καλύτερης υφής (κλασσικό πρόβλημα των κοινών κεραλοιφών) και μια σειρά εργαστηριακών ελέγχων για την διασφάλιση της ποιότητας. Το αποτέλεσμα είναι η κεραλοιφή Tilia που αποτελεί μια εξελιγμένη εκδοχή της κλασσικής συνταγής.

Τα συστατικά της είναι αυστηρά βιολογικό λάδι και μελισσοκέρι, δηλαδή ό,τι πιο αγνό υπάρχει στη φύση. Το προϊόν κυκλοφορεί μέσα σε γυάλινη, οικολογική συσκευασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις εξής περιπτώσεις: δερματικούς ερεθισμούς, εκζέματα, δερματικές σκληρύνσεις, ξηροδερμία και αφυδάτωση προσώπου και σώματος, συγκάματα, εγκαύματα, ερεθισμούς από τσιμπήματα εντόμων, μικρές εκδορές, σκασμένα χείλη.

n 

Η κεραλοιφή Tilia είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ, ενώ η παραγωγή της γίνεται σε πιστοποιημένο εργαστήριο παραγωγής καλλυντικών.

Διατίθεται από επιλεγμένα φαρμακεία και το e- shop της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να βρείτε στο www.tilia.gr ή στο τηλέφωνο 2103839568. 

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ