Market

Dea: Σχεδιασμός με συναίσθημα!

Η νέα πολυτελής σειρά μπάνιου της Ideal Standard

115142-643746.jpg
Home Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63990-128682.jpg

Η νέα πολυτελής σειρά μπάνιου της Ideal Standard, έχει την υπογραφή του διεθνούς φήμης σχεδιαστή Dick Powell!

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του βραβευμένου σχεδιαστή για τη νέα σειρά Dea: http://youtu.be/ULEs3xT49_U

Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου, παγκόσμια, παρουσιάζει μια νέα, πολυτελή σειρά, που συνδυάζει τη φίνα αισθητική με την εξαιρετική εργονομία. Η σειρά, ονομάζεται Dea, και είναι αντάξια της φήμης του βραβευμένου σχεδιαστή Dick Powell, ενός από τους πλέον σύγχρονους δημιουργούς, παγκόσμια!

Η πολυτελής σειρά, χαρακτηρίζεται από απαλές, ρέουσες φόρμες που προσφέρουν άνεση στο χώρο του μπάνιου. Στόχος του σχεδιαστή, ήταν η δημιουργία ενός περισσότερο ανθρώπινου και συναισθηματικού περιβάλλοντος, μια άποψη η οποία διαφοροποιείται από την τάση της τελευταίας δεκαετίας προς τις minimal φόρμες και τα αυστηρά γεωμετρικά σχήματα. Μέσα από αυτή την φιλοσοφία σχεδιασμού, η σειρά Dea γίνεται άμεσα οικεία και ελκυστική.

Κατά τον Dick Powell, η φράση που χαρακτηρίζει τη σειρά είναι “προσβάσιμη ομορφιά”, υπονοώντας ταυτόχρονα, την πολυτέλεια που είναι και οικονομικά προσιτή, όσο και τον χρηστικό, πρακτικό, άνετο και εργονομικό σχεδιασμό της.

“Για ένα παράξενο λόγο, η λέξη ομορφιά, δεν χρησιμοποιείται συχνά από τους σχεδιαστές” επισημαίνει ο διάσημος σχεδιαστής και ιδρυτής του γραφείου ‘Seymour Powell’. “Παρ΄όλα αυτά, αναφέρεται σε δύο βασικές επιδιώξεις: πρώτον, υπονοεί μια κλασική ερμηνεία της μορφής, με τους όρους της κομψότητας της ισορροπίας, τις αρμονικές αναλογίες, την απαλότητα και τις ρέουσες επιφάνειες. Και δεύτερον η λέξη περιέχει την αίσθηση της απαλότητας και θηλυκότητας, έννοιες πολύ σημαντικές στο οικείο περιβάλλον του μπάνιου.”

Η νέα σειρά της Ideal Standard – Dea - περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος από νιπτήρες (επικαθήμενους, κρεμαστούς και δαπέδου) έπιπλα μπάνιου και καθρέφτες, είδη υγιεινής από πορσελάνη (δαπέδου και κρεμαστά) και μπανιέρες – μεταξύ των οποίων και η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, που εντυπωσιάζει με τις κοίλες γωνίες και την εκλεπτυσμένη λεπτότητα των άκρων της.

n

Ξεχωριστή θέση στη σειρά, κατέχει ο σχεδιασμός του εμβληματικού νιπτήρα δαπέδου-totem. Εντυπωσιακός, όσο και ένα έργο τέχνης, έχει συμπαγή σχεδιασμό που επιβάλλεται στον χώρο. Το καμπύλο, εργονομικό σχήμα της πρόσοψής του, θα σας επιτρέψει να σταθείτε όσο κοντά χρειάζεστε, ενώ στην επιφάνειά του, θα βρείτε άπλετο χώρο για την τακτοποίηση των αντικειμένων που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Άπλετο και εργονομικά σχεδιασμένο χώρο, θα βρείτε και στα έπιπλα της σειράς Dea. Αποθηκεύστε όσα είναι αναγκαία για την καθημερινή σας φροντίδα, επιλέγοντας έξυπνες και πρακτικές μονάδες που συνδυάζονται τέλεια! Οι καθρέπτες-ντουλάπια, οι νιπτήρες επίπλου και οι κρεμαστές στήλες της σειράς, είναι τα στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό χώρο πραγματικής πολυτέλειας. Οι ανθεκτικές επιφάνειες και η ποικιλία μεγεθών και μοντέρνων, όσο και πρωτοποριακών χρωματισμών, είναι οι chic πινελιές που χρειάζεται το μπάνιο σας!

Η σειρά Dea, είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά.

n

Τη σειρά Dea, καθώς και όλα τα προϊόντα της Ideal Standard, μπορείτε να τα βρείτε στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρείας στην Αθήνα (Ideal Standard Showroom, Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6790 880-2). Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον προσωπικό σας χώρο ευεξίας και θα σας καθοδηγήσει στο επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Ideal Standard, σε όλη την Ελλάδα, από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

nn

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ