Market

Diane Mantouvalos & Designlobby

Η Diane Mantouvalos υπεύθυνη επικοινωνίας της βραβευμένης πλατφόρμας DESIGNLOBBY

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To DESIGNLOBBY είναι μια πλατφόρμα αντιπροσώπευσης δημιουργών απο διάφορες ειδικότητες η οποία έχει έδρα στο Βερολίνο και αντιπροσωπεύει περίπου 60 γραφεία και 300 δημιουργούς από όλη την Ευρώπη. Πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με την διάσημη Brand & Media Consultant Diane Mantouvalos η οποία έχει την έδρα της στην Αμερική σε Βοστόνη και Μαϊάμι, για την προώθηση των συμφερόντων της στην Αμερικανική Αγορά.

"Είδαμε την εξαιρετική δουλειά της Diane στην καμπάνια One Greece και νιώσαμε ότι χρειαζόμαστε την φρέσκια και δημιουργική ματιά της καθώς και την εμπειρία της στην στρατηγική έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το ταλέντο των ανθρώπων που εκπροσωπούμε στην Αμερική" μας λέει ο ιδρυτής της πλατφόρμας και ceo Βασίλης Μπαρτζώκας. "Προσβλέπουμε στην συνεργασία πολλών ακόμα έργων σε παγκόσμια κλίμακα"

Ήδη έχει ξεκινήσει η πρώτη συνεργασία η οποία αφορά την δημιουργία μιας διαδραστικής ψηφιακής εμπειρίας για το Liquid Art House (L.A.H.) ένα καινοτόμο υβριδικό restaurant gallery το οποίο θα ανοίξει τον Απρίλιο σε ένα κτίριο oρόσημο "The Arlington" στην Βοστόνη. To βραβευμένο δημιουργικό γραφείο και μέλος του DESIGNLOBBY, BOB STUDIO θα αποτυπώσει την "υπογραφή" του L.A.H. σε αυτό που λέγεται εμπειρία "art hospitality" σε μια πολυεπίπεδη ψηφιακή πλατφόρμα "web-to-house" η οποία θα περιλαμβάνει την εφαρμογή της Ελληνικής Startup Clio Muse που παντρεύει την αφήγηση με την δίαδραση και την αξιολόγηση των έργων.

"Είναι χαρά μου που συμμετέχω στο οικοσύστημα του DESIGNLOBBY, το οποίο εκπροσωπεί μερικά από τα σημαντικότερα δημιουργικά ταλέντα της Ευρώπης" είπε η Diane Mantouvalos. H ομάδα αυτή αποτελείται από ένα σύνολο από experts οι οποίοι είναι κορυφαίοι στον χώρο τους και έχουν συνεργαστεί για mega brands όπως η Google, η Microsoft, η Bugatti, η Coca Cola, η Nike και άλλα, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Τα μέλη του DESIGNLOBBY έχουν συνολικά λάβει σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου των Red Dot Design Awards, European Design Awards, D&AD and Pentawards και άλλων για την δουλειά τους σε διάφορες κατηγορίες όπως είναι το Branding & η Επικοινωνία, το illustration, η Αρχιτεκτονική και το Interior Design, η Φωτογραφία κλπ