Market

Δωρεάν χαρταετοί στο Attika Carnival Kingdom

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62157-124894.jpg

Το Attika Carnival Kingdom είναι το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο Παιχνιδιών που συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μοναδικές έκπληξεις για όλους!

Στο Attika Carnival Kingdom για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς και την Καθαρή Δευτέρα έχουν ετοιμάσει τις πιο κεφάτες και φανταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις και εργαστήρι χαρταετού!

Στα δημιουργικά εργαστήρια του Πάρκου όλα τα παιδάκια θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν τον χαρταετό τους μαζί με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού και να τον πάρουν μαζί τους! Θα σας προσφέρουν όλα τα υλικά για την κατασκευή του χαρταετού, εσείς βάλτε το κέφι, τη δημιουργικότητα και την ...τέχνη σας και πάρτε μαζί σας ΔΩΡΕΑΝ τον χαρταετό που θα πετάξετε την Καθαρή Δευτέρα!

Οι μικροί φίλοι στα δημιουργικά εργαστήρια του Πάρκου μπορούν, επίσης, να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες και καπέλα, εκτός από χαρταετούς! Και ακόμα με τη βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών και εμψυχωτών θα παίξουν θεατρικό παιχνίδι και θα χορέψουν γύρω από το πολύχρωμο γαϊτανάκι, θα κάνουν face painting και θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς στολής και χορού!

Disco & Latin Parties, χορευτικά shows, καρναβαλικές παρελάσεις!

Κάθε μέρα απίθανοι λάτιν και ζούμπα χορευτές, από γνωστές σχολές χορού, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, μασκότ, ο μοναδικός Σαρλό οδηγούν τις παρελάσεις, μας παραδίδουν μαθήματα χορού και όλοι μαζί χορεύουμε στους ξέφρενους ρυθμούς της Αποκριάς!

Τo Attika Carnival Kingdom θα λειτουργεί έως 3 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή συν την Καθαρά Δευτέρα σε έναν τεράστιο εσωτερικό (indoor) χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες όπου μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει όλη η οικογένεια μαζί!

Σας περιμένουν: πιστή αναπαράσταση του καρναβαλιού της Βενετίας με τις γέφυρες και τα κανάλια, τις αυθεντικές γόνδολες και τους γονδολιέρηδες, τις μοναδικής φαντασίας μάσκες και τα βενετσιάνικα κουστούμια, τα παλάτσο, τους αρλεκίνους και τις κολομπίνες, τις μαρκησίες και τους δόγηδες!

Φωτογραφηθείτε: Στο νησί των Πειρατών με τον χαμένο θησαυρό, στο μεσαιωνικό κάστρο με τους άρχοντες και τους γελωτοποιούς, στη χώρα του Αλαντίν και στο μαγικό χαλί του, με τη Σταχτοπούτα, με τον Βεδουίνο και την καμήλα του στην έρημο, στη νεραΐδοχώρα με τις νεράιδες και τους μάγους, στο Saloon της Άγριας Δύσης! Νιώστε πραγματικοί Ινδιάνοι και αληθινοί καουμπόηδες, με τη μικρή Γοργόνα, στον Πύργο της Πριγκίπισσας με τα μακριά χρυσά μαλλιά.

Θεωρείς πως είσαι καλός στην ισορροπία; Περηφανεύεσαι για τις επιδώσεις σου στα πατίνια; Τότε μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητες στην τεράστια πίστα rollers, στο Attika Carnival Kingdom.

Στο Πάρκο υπάρχει επαρκής εξοπλισμός σε πατίνια διαφόρων μεγεθών και έμπειρο προσωπικό για να βοηθήσει.

Στο Attika Carnival Kingdom υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ποδηλατοδρόμιο και με 4Χ4 ποδήλατα για διαδρομές ανάμεσα σε πραγματικά δέντρα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ