Market

«Πάμε Για Μια Μπίρα;»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61865-124029.jpg

Η νέα πρόταση της Amstel. Θα την ακολουθήσεις;

H νέα πρό(σ)κληση της Amstel να «Πάμε Για Μια Μπίρα» έρχεται ξανά στις οθόνες μας, για να μας παρακινήσει να τολμήσουμε την ανατροπή και με αισιοδοξία και χιούμορ να βάλουμε χρώμα και… Amstel στη ζωή μας. Με το δυνατό αυτό μήνυμα, η Amstel υπενθυμίζει και πάλι ότι η απόλαυση της μπίρας δεν έχει εποχή και… περιορισμούς.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, κυριαρχούν το χιούμορ και η θετική διάθεση. Μπροστά σε ένα δίλημμα, που λίγο – πολύ όλοι έχουμε αντιμετωπίσει, όπως ποιό είναι το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού με τον αγαπημένο/η μας… η Amstel κάνει τα δύσκολα απλά. Για να ξεπεράσουμε τους συνηθισμένους περιορισμούς, που οι ίδιοι βάζουμε στη ζωή μας, και με θετική διάθεση να διεκδικήσουμε όσα πραγματικά θέλουμε, όπως ένα «Πρώτο Ραντεβού», το μόνο που χρειάζεται είναι να πούμε είναι «Πάμε για μια μπίρα;“.

Μέσα από αυτή την επικοινωνία, αλλά και από τις καινοτομίες της μάρκας, όπως το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα της Amstel Radler, τη νέα εμφάνιση της μαύρης πρότασης της Amstel, την Amstel Bock, αλλά και το πρόσφατο λανσάρισμα της Amstel Free, της 1ης μπίρας στην Ελλάδα με 0,0 % αλκοόλ, η Amstel προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών για κάθε εποχή του χρόνου, αλλά και για κάθε περίσταση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ