Market

Ομάδα αυτογνωσίας και καλλιτεχνικής έκφρασης

Πόσο εκφράζεστε δημιουργικά μέσα από τις τέχνες και την κίνηση; Πόσο ακούτε τις ανάγκες και τα θέλω σας;

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1.jpg

Η Ομάδα αυτογνωσίας και καλλιτεχνικής έκφρασης θα εξερευνήσει τις ανάγκες, τα θέλω, τα όρια, τις σχέσεις, τον ρυθμό, τα ταλέντα και τους πόρους.

Ο τρόπος ζωής έχει γίνει πολύ απαιτητικός, με γρήγορους ρυθμούς, υποχρεώσεις και πολύ στρες. Στη δικιά του πολύπλοκη πραγματικότητα, πόσο ζει ο καθένας το εδώ και τώρα, πόσο παρών είναι στη ζωή του; Πόσο εκφράζεται δημιουργικά μέσα από τις τέχνες και την κίνηση; Πόσο ακούει τις ανάγκες και τα θέλω του; Περνώντας ο χρόνος, συνειδητοποιεί ότι απλά τον αφήνει να περνάει και να φεύγει, χωρίς τη δικιά του παρουσία, χωρίς να επιλέγει την ευχαρίστηση του, χωρίς να ακολουθεί τις επιλογές του. Αυτό που επακολουθεί είναι ο ασταμάτητος εσωτερικός διάλογος. Το μυαλό, μιλάει, ενώ το σώμα, τα ταλέντα, οι παρορμήσεις και τα θέλω κοιμούνται… Πόσο ολόκληροι ζείτε πραγματικά;

«Μέσα από τις παραστατικές τέχνες, τη σωματική ψυχοθεραπεία, την κίνηση, τα χρώματα, το χορό θα εξερευνήσουμε, θα συνδεθούμε και θα μοιραστούμε τις ανάγκες, τα θέλω μας, τα όρια μας, τις σχέσεις μας, το ρυθμό μας, τα ταλέντα και τους πόρους μας.»

Την ομάδα συντονίζουν:

  • Η Χριστίνα Σαμαρά είναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια, με τη μέθοδο Bodynamic, & reiki practitioner. Έχει σπουδάσει καλές τέχνες και έχει κάνει μεταπτυχιακά στην εκπαίδευση. Έχει ασχοληθεί με το χορό και έχει χορέψει σε ομάδες σύγχρονου χορού. Σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα, βιωματικά εργαστήρια και retreats. & είναι μέλος της EABP. 
  • O Γιάννης Πέτρου είναι διανοητής και εικαστικός. Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και της ΑΕΝ με μεταπτυχιακά στη χρωματοθεραπεία. Είναι NLP practitioner, ICF, EMCC, A-C IPAC&M Life Coach. Είναι μέλος της UNESCO και της ΠΕΠΕΝ.

Έναρξη Ομάδας: 3/2/2020 (οι εγγραφές συνεχίζονται όλο τον Φεβρουάριο)
Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα 18:00 - 20:30 μμ ή Παρασκευή 18:00- 20:30μμ  
Διάρκεια: 2,5 ώρες
Χώρος Διεξαγωγής: Πάρνηθος 40, Χαλάνδρι (Προαστιακός, στάση Λεωφ. Πεντέλης & σύνδεση με μετρό Δουκ. Πλακεντίας)
Κόστος: €120 το μήνα/4 μηνιαίες συναντήσεις

Για δηλώσεις συμμετοχής: στο mail ή στα τηλέφωνα: 6942210254 (Γιάννης Πέτρου) και 6940997903 (Χριστίνα Σαμαρά). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ