Market

Ideal Standard

Χορηγός στην 3η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου 

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61625-123452.jpg

Η Ideal Standard, κορυφαίος προμηθευτής ειδών μπάνιου σε πολλές από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μη οικιστικά έργα στην Ελλάδα και παγκόσμια, ήταν Χορηγός στην 3η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της πρόσφατης έκθεσης HORECA. Πρόκειται για την κορυφαία ετήσια συγκέντρωση των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και camping της Ελλάδας, με συμμετοχή άνω των 1.300 ξενοδόχων από όλη τη χώρα.

Στη Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, παρέστησαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ στην ομιλία της η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη ανέπτυξε τις πρωτοβουλίες της πολιτείας για τον τουρισμό το 2014, καθώς και τον απολογισμό της δράσης του υπουργείου, κατά το περυσινό οικονομικό έτος.

n

Οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο εταιρικό Stand της Ideal Standard, σχετικά με τα νέα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία στην Ελληνική αγορά, και τα οποία διακρίνονται όπως πάντα για την άριστη ποιότητα κατασκευής, τον εργονομικό τους σχεδιασμό, αλλά και ένα πλήθος καινοτομικών χαρακτηριστικών που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια στη χρήση, προδιαγραφές απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων.

n

Η Ideal Standard, με το εξειδικευμένο τμήμα «Έργων και Προδιαγραφών» που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, στις πωλήσεις της απαιτητικής αγοράς του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, κατέχει ένα ασύγκριτο επίπεδο τεχνογνωσίας, όσον αφορά στην παροχή μελετημένων προτάσεων εργονομικών χώρων μπάνιου, συμβουλών και τεχνικών προδιαγραφών για άριστη τοποθέτηση και λειτουργία των προϊόντων μπάνιου αλλά και after sale service, με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και τεχνικών οδηγιών.

Όπως επεσήμανε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της εταιρείας, κ.Γιάννης Κουφαλιτάκης, «Δεν είναι τυχαίο που η Ideal Standard συμμετέχει σε εκδηλώσεις του ξενοδοχειακού κλάδου. Εδώ και χρόνια έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες της αγοράς, γνωρίζοντας βαθιά τις ανάγκες τους. Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε τις κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου αλλά και τον οικονομικό προϋπολογισμό του. Επίσης, θεωρούμε πολύ σημαντικό, ότι η εταιρεία είναι σε θέση να καλύψει μακροχρόνια, οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει από πλευράς service και ανταλλακτικών, αφού τα προϊόντα προορίζονται εξ’ ορισμού για μακροχρόνια και επίπονη χρήση.»

n

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΞΕΕ, παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων, τα στοιχεία της Έρευνας του ΙΤΕΠ και του Κέντρου Τεκμηρίωσης του Ελληνικού Τουρισμού, για τις εξελίξεις στον παγκόσμιο και τον ελληνικό τουρισμό το 2013. Σύμφωνα με αυτά, το 2013 αποτέλεσε χρονιά θεαματικής ανάκαμψης του ελληνικού τουρισμού. Όλες οι βασικές τουριστικές μεταβλητές κατέγραψαν διψήφιο ποσοστό αύξησης. Οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 15,4%, οι διανυκτερεύσεις κατά 14,5% και οι εισπράξεις κατά 18,1%. Τα τουριστικά έσοδα έφθασαν τα 11,9 δις ευρώ και οι αφίξεις τα 17,9 εκατομμύρια επισκέπτες.

Τα προϊόντα της Ideal Standard, μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ