Market

90 χρόνια Μακεδονικός Χαλβάς

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Μακεδονικός Χαλβάς γιόρτασε τα 90 του χρόνια στο Salon De Bricolage, την πρώτη exclusive λέσχη της Αθήνας, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, παρέα με εκπροσώπους των media, bloggers και πολλούς φίλους.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος και το ειδικό μενού με γαστριμαργικές δημιουργίες του chef Νίκου Κατσάνη έκλεψαν τις εντυπώσεις όσων παραβρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά.

n

Ο Μακεδονικός Χαλβάς στο SalonDeBricolage

Φέτος, ο Μακεδονικός Χαλβάς, το Γλυκό που Κάνει Καλό, συμπληρώνει 90 χρόνια στην καρδιά και το τραπέζι μας. Το ταξίδι του Μακεδονικού Χαλβά ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1924, όταν ο Ελευθέριος, ο Κωνσταντίνος και ο Σάββας Χαΐτογλου, με όραμα και αφοσίωση, θέλησαν να συνεχίσουν την παράδοση του παππού τους (που ήταν χαλβαδοποιός στη Μικρά Ασία) και άνοιξαν μια μικρή βιοτεχνία στην πλατεία Άθωνος. Από τότε μέχρι σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει. Όχι όμως και ο Μακεδονικός Χαλβάς, ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του με το ίδιο μεράκι και αμείωτο ενθουσιασμό.

n

Ο διατροφολόγος Γιάννης Χρύσου με τον chef Νίκο Κατσάνη

Οι προσκεκλημένοι είχαν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν τη γνωστή, αγαπημένη γεύση του Μακεδονικού Χαλβά μέσα από ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς που επιμελήθηκε ο chef, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει το Γλυκό Που Κάνει Καλό. Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σησάμι και έτσι διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου, θωρακίζοντας τον οργανισμό μας και χαρίζοντάς του δύναμη και ενέργεια.

n

Ο Γιώργος Σατσίδης

n

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα, γενική διευθύντρια της H+KStrategies, με την Χριστίνα Πολίτη

n

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα, γενική διευθύντρια της H+KStrategies, με τον Χρύσανθο Πανά

Επιλέξτε την αγαπημένη σας γεύση από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει και μοιραστείτε την εμπειρία #makedonikoshalvas και #toglykopoukaneikalo