Market

Εμπορικές Μαθητικές Εκθέσεις «Trade Fairs 2014»

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ/JA Greece), διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά δύο Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις, με τίτλο «Trade Fairs 2014», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 21 και 27 Φεβρουαρίου 2014, αντίστοιχα. Η Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, και της Θεσσαλονίκης στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

Οι Εκθέσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση», το οποίο υλοποιείται από το ΣΕΝ/JA GREECE, σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» για το σχολικό έτος 2013-14, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό των δυο εμπορικών εκθέσεων τις επιχειρηματικές τους ιδέες, προωθώντας παράλληλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Για την αξιολόγηση των συμμετοχών, η οποία γίνεται από έμπειρη κριτική επιτροπή βάσει πανευρωπαϊκών κριτηρίων, θα ληφθούν υπόψη παράγοντες όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η παρουσίαση και ο αντίκτυπος που έχουν τα προτεινόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, στο περιβάλλον και την κοινωνία, γενικότερα.

Η ομάδα που θα ξεχωρίσει από τις δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «JA-YE European Trade Fair 2014», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Xάιφα του Ισραήλ από 2 ως 4 Απριλίου 2014.

Κύριοι χορηγοί του προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» είναι η Allianz Ελλάδος, η Citi, η General Mills και η SAP HELLAS.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη χορηγία του Τhe Mall Athens, του Mediterranean Cosmos, της Εθνικής Τράπεζας ,της Chipita AE, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, της Vision και με την υποστήριξη του ΑΒ Βασιλόπουλος, της Α.Μ NOMIKOS TRANSWORLD της ΤΙΤΑΝ ΑΕ, της Com’n’sense consultants, της ΤΟRE, της Σιβιτέλ Αμαρουσίου ΑΤΕ, του City Hotel Θεσσαλονίκη και του Studio Kotsireas.

Xορηγοί επικοινωνίας είναι το capital.gr, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Athens DeeJay 95.2 και Rock Fm 969, Cosmoradio, Plus Radio, η εφημερίδα Κεφάλαιο και το morethanawoman.gr

Χορηγός Αερομεταφορών των μαθητών είναι η AEGEAN AIRLINES.