Market

Το νέο Wine & Beer Bar του Παλαιού Φαλήρου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το VinoBeeroteca, ένας νέος, all day χώρος, εγκαινιάστηκε το Σάββατο που μας πέρασε απέναντι από το Πάρκο Φλοίσβου, στη θέση του παλιού Draft.

Εδώ, κατά τη διάρκεια της ημέρας, Baristas επιμελούνται την εγγυημένη απόλαυση του καφέ, ενώ το βράδυ, Sommelier προτείνει ελληνικά κρασιά εκλεκτών παραγωγών, σε προσιτές τιμές, καθώς στρατιές από παγωμένες μπίρες, προερχόμενες από διάφορα μέρη του πλανήτη, παρελαύνουν στο χώρο.

Ο κ. Λεωνίδας Αβραμίδης, συνιδιοκτήτης του «μπιρογουάιν μπαρ» μας είπε ότι επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα χώρο στον οποίο ο κόσμος θα μπορούσε να απολαύσει την μπίρα ή το κρασί του σε συνδυασμό με γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις που δε θα ξενίζουν, σε τιμές που να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και ένας φοιτητής. Εδώ ο Sommelier δε θα σου προτείνει ελάφι ή αγριογούρουνο με Merlot αλλά κάποια ποικιλία κρεατικών ή τυριών.

Για τις 14 Φλεβάρη ο Sommelier προτείνει Πύλη Ροζέ από το Κτήμα Μιχαηλίδη σε συνδυασμό με Pizza VinoBeeroteca ή Ερυθρό Μαυροδάφνη-Merlot σε συνδυασμό με ποικιλία κρεατικών.

n

n