Market

Swarovski-Samsung στην εβδομάδα μόδας Mercedes-Benz

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60688-121164.jpg

Η Samsung συνεργάζεται με την Swarovski στην Εβδομάδα Μόδας Mercedes-Benz.

Συνεργασία για το σχεδιασμό του backstage VIP lounge της Samsung και πρώτη επίσημη παρουσίαση της συλλεκτικής θήκης για το Galaxy Note 3.

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Swarovski στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Mercedes-Benz Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 (MBFW), στη Νέα Υόρκη. Η Samsung και η Swarovski συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό του backstage Samsung Galaxy Lounge στο χώρο που πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας Mercedes-Benz, καθώς και μίας συλλεκτικής θήκης με κρύσταλλα Swarovski ειδικά σχεδιασμένη για το Galaxy Note 3.

Η συλλεκτική θήκη για το Galaxy Note 3 συνδυασμένη με ένα λαμπερό βραχιόλι είναι καλυμμένη με κρυστάλλους Swarovski Fine Crystal Rocks και είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα – μαύρο (Jet), έναν ιδιαίτερο συνδυασμό του μπλε (Crystal Bermuda Blue) & του χρυσού (Crystal Metallic Light Gold), και ασημί (Crystal Metallic Silver).

Το λαμπερό backstage Samsung Galaxy Lounge, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει και μία εντυπωσιακή κουρτίνα με κρυστάλλους Swarovski, φιλοξενεί μοντέλα, σχεδιαστές και άλλες προσωπικότητες, προσφέροντας άνεση, καθώς και τη δυνατότητα στους καλεσμένους να δουν και να δοκιμάσουν τις τελευταίες συσκευές της Samsung.

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ