Market

Η Ελληνική Εταιρεία Υπερηχογραφίας διοργανώνει τo Euroson School

Διεθνική Συνεργασία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59821-119569.jpg

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική & τη Βιολογία (www.hsumb.gr) σε συνεργασία με την Τουρκική Εταιρεία Υπερηχογραφίας (www.tud.org.tr) οργανώνει το Euroson School στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Πρόκειται για μια παραγωγική συνάντηση Ιατρών, Φυσικών, Βιο-ιατρικών μηχανικών, που συνθέτουν τη γνώση και την εμπειρία τους στις καινοτομίες της Υπερηχογραφίας.

Ο Πρόεδρος της HSUMB κ. Παύλος Σ. Ζουμπούλης εξηγεί: «Έχουμε σκοπό να εστιάσουμε στις καινοτομίες που έχει να προτείνει η Υπερηχογραφία σήμερα, όπως αυτές αναπτύσσονται στις ιατρικές ειδικότητες που την χρησιμοποιούν. Το Euroson School αναφέρεται σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές της Υπερηχογραφίας σε όλα τα όργανα και ανατομικά συστήματα. Συγκεντρώσαμε ιατρούς και μηχανικούς από την Ελλάδα και την Τουρκία που έχουν τη γνώση να εκπαιδεύσουν σε Νέες Τεχνικές των Υπερήχων.

Σκοπός του Euroson School είναι να φέρει κοντά, γύρω από τον Υπερηχογράφο και τον Ηχοβολέα, τον κλινικό ιατρό, τον απεικονιστή και τον χειρουργό, που συμμετέχουν στην Διαγνωστική και Θεραπευτική απόφαση. Η συνεργασία τους γίνεται πιο αποτελεσματική με την Υπερηχογραφία. Αποκτά συνδετικό ρόλο σε οποιοδήποτε επίπεδο του Συστήματος Περίθαλψης κα σε οποιοδήποτε Τμήμα του Νοσοκομείου.

Η υπερηχογραφία όπως κάθε ιατρική τεχνολογία εξελίσσεται γρήγορα. Στον υπερηχογράφο συνυπάρχουν χρήσιμες ή/και θεαματικές δυνατότητες, που δεν έχουν πάντα ουσιαστικό κλινικό αποτέλεσμα. Στο Euroson School κάνουμε προσπάθεια και επικεντρώνουμε στην ουσιαστική πληροφορία».

n

CEUS / Ελαστογραφία / Επεμβατική Υπερηχογραφία

Στα Practical Courses του Προγράμματος παρουσιάζονται αναλυτικά τα Tips & Tricks των Ενισχυτών Ηχογένειας (CEUS), οι διαφορετικές μέθοδοι Ελαστογραφίας και τα μυστικά της επεμβατικής Υπερηχογραφίας. Αναλύεται η δυνατότητα της, να οδηγεί βελόνα, καθετήρα και φαρμακευτική ή αναλγητική ουσία με ακρίβεια στο όργανο και την βλάβη-στόχο. Η Υπερηχογραφία με την Ελαστογραφία τείνει στην ιστολογική διάγνωση με την ατραυματική «εικονική βιοψία» που χαρακτηρίζει τους ιστούς. Υπάρχουν περιορισμοί και εμπόδια που εξαρτώνται από το όργανο και την πάθηση. Στο Euroson School προτείνουμε τρόπους επίλυσης των περιορισμών αυτών.

Info: Το Πρόγραμμα του Euroson School είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υπερηχογραφίας www.hsumb.gr. Υπάρχουν προνομιακές τιμές εγγραφής που ισχύουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014. Υπάρχουν συμβολικές τιμές που αφορούν ειδικευόμενους ιατρούς και φοιτητές. Έχετε δυνατότητα να εγγραφείτε μέσω του site χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ