Market

Το UNCLE BEN’S γιόρτασε τα 55 χρόνια του στην Ελλάδα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58441-116759.jpg

Με μεγάλη συμμετοχή του κοινού, ολοκληρώθηκαν οι επετειακές ενέργειες της πενηνταπενταετούς παρουσίας του Uncle Ben’s® στην Ελλάδα.

Πάνω από 2.000 άτομα, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας έλαβαν μέρος στον προωθητικό διαγωνισμό “55 Χρόνια Uncle Ben’s®” ο οποίος ξεκίνησε τον Οκτώβριο και μέσα από συνεχείς εβδομαδιαίες κληρώσεις χάρισε 7 iPad Mini Wifi 16GB σε ισάριθμους τυχερούς.

Στην τελευταία κλήρωση του Δεκεμβρίου, αναδείχθηκαν και οι 3 υπερτυχεροί καταναλωτές που κέρδισαν από 1.500 ευρώ ο καθένας. Η παράδοση των επιταγών στις Κυρίες Γιαλούρη Χαρίκλεια και Καζαμιάκη Αικατερίνη, και στον Κύριο Θεοδόσιο Νομικό, έγινε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, στα γραφεία της Mars Hellas Α.Ε.

Νωρίτερα, εκατοντάδες φίλων του Uncle Ben’s® που βρέθηκαν στο Carrefour Αμαρουσίου (Avenue), είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις ποικιλίες ρυζιού και τις μοναδικές σάλτσες Uncle Ben’s®, στα καταπληκτικά πιάτα που δημιούργησαν με εύκολες και γρήγορες συνταγές οι γνωστοί chefs Ανδρέας Σχοινάς και Άκης Πετρετζίκης.

Με το κλείσιμο των προωθητικών δράσεων για τα 55 χρόνια παρουσίας του Uncle Ben’s® στην Ελλάδα, η Κα Κατερίνα Τσαγκόγεωργα, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ, δήλωσε: «Μέσα από τον διαγωνισμό αυτό επιβραβεύθηκε, αλλά και ταυτόχρονα ανανεώθηκε η μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Uncle Ben’s® και των Ελλήνων καταναλωτών. Εδώ και 55 χρόνια τα προϊόντα Uncle Ben’s® βρίσκονται ψηλά στην προτίμηση του ελληνικού κοινού γιατί προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας διατροφή αλλά και τέλειο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με ευκολία!».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Uncle Ben’s® μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

www.unclebens.gr και στο facebook: el-gr.facebook.com/UncleBensGreece

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ