H εμπειρία World Class Fine Drinking στο Taste of Athens
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φέτος το φεστιβάλ γαστρονομίας στο Ζάππειο Μέγαρο
Το Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Το World Class Fine Drinking ήταν και φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φεστιβάλ γαστρονομίας στο Ζάππειο Μέγαρο. Και φέτος το World Class Fine Drinking ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης. Με στόχο να μυήσει τον καταναλωτή στην τέχνη του καλού ποτού το World Class Fine Drinking, προσκάλεσε τους επισκέπτες στα πρωτοποριακά pop-up bars του blended ουίσκυ Johnnie Walker Black Label, του τζιν Tanqueray No. TEN, της premium τεκίλα Don Julio και της βότκας Ketel One, για να δοκιμάσουν μια σειρά απολαυστικών cocktail serves, φτιαγμένα από διακεκριμένους World Class bartenders.
Στο ανατρεπτικό pop-up bar του Johnnie Walker Black Label, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες γευστικές προτάσεις των highball σερβιρισμάτων του διαχρονικού σκωτσέζικου ουίσκι σε αναπάντεχους συνδυασμούς, είτε με ginger ale, είτε με λεμονάδα ακόμη και με ανθρακούχο τσάι ροδάκινο.
Σειρά είχε το φρέσκο pop-up House of Tanqueray at No. TΕΝ, όπου σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες δοκίμασαν μια σειρά κλασσικών σερβιρισμάτων με βάση το premium τζιν Tanqueray No. TΕΝ, όπως τa Grapefruit Collins, Gin Fizz, Fresh Citrus Gimlet και Chamomile Cobbler.
Από τη γιορτή της υψηλής γαστρονομίας & Fine Drinking εμπειρίας, δεν θα μπορούσε να λείπει η premium τεκίλα Don Julio, η οποία ταξίδεψε νοερά τους επισκέπτες στο Μεξικό, με draught Tommy’s Margarita, ενώ στο Ketel One Espresso Martini bar, οι επισκέπτες απήλαυσαν το all time classic draught Espresso Martini.
Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Fine Drinking συνεχίζονταν και στα master classes, Bartender at Home, στο VIP lounge του φεστιβάλ, στο Αίγλη Cαfé. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων και βραβευμένων World Class bartenders όπως η Μυρσίνη Σπανέλη, αλλά και της Diageo Reserve Brand Ambassador, Ηρώ Καλομοίρη, οι επισκέπτες που συμμετείχαν δημιούργησαν τα δικά τους σερβιρίσματα δηλώνοντας συμμετοχή στα ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια, Make your Johnnie Walker Highball, Make your Don Julio Tommy’s Margarita και Make your Tanqueray No. TEN Gimlet.
Το Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ του κόσμου, ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά με επιτυχία στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου οι λάτρεις του Fine Drinking είχαν την ευκαιρίαν να δοκιμάσουν φρέσκιες εκδοχές κλασσικών κοκτέιλ, με αποστάγματα άριστης ποιότητας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους με το θεσμό, για την επόμενη χρονιά.