Market

Άνοιξε το πιο όμορφο χιονοδρομικό στο Καρπενήσι

Ώρα για σλάλομ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55714-112147.jpg

Μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης και αθλητισμού στο πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι για τις πιο εντυπωσιακές φιγούρες στις κατάλευκες βουνοπλαγιές του. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου στις πλαγιές του όρους Τυμφρηστού, προσφέρουν τις ανέσεις για να δείξετε τις ικανότητες σας στο σκι, το snowboard, να κατεβείτε τις χιονισμένες βουνοπλαγιές με έλκυθρο και ν’ απολαύσετε τη μαγευτική θέα, πίνοντας τον καφέ σας ή τη ζεστή σοκολάτα στο μοντέρνο chalet του.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου είναι το κοντινότερο χιονοδρομικό σε πόλη, σε ολόκληρη την Ελλάδα, απέχοντας μόλις 10 χλμ από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι, με ομαλή και ευκρινή σηματοδότηση σε όλη τη διαδρομή και εκεί μπορείτε να κάνετε τις φιγούρες σας σε 15 πίστες σκι υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται σε κάθε βαθμό δυσκολίας ή εμπειρίας.

Η οργανωμένη πίστα snowboard (“snowboard park”) με το ειδικό air bag προσφέρει έντονες και διασκεδαστικές στιγμές στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και στους απλούς θεατές. Όσο για τους πιο τολμηρούς και περιπετειώδεις από σας, μπορείτε ν’ αναζητήσετε περισσότερη δράση σε 5 ενδιαφέρουσες ελεύθερες διαδρομές – off piste ή ακόμα και να κάνετε ορειβατικό σκι.

n

Οι επιλογές όμως, δεν τελειώνουν εδώ, αφού σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε πεζοπορία στο χιόνι, χιονορακέτες, βόλτα με αναβατήρες ή snowmobile. Βέβαια, ακόμα και αν δεν έχετε ανάλογη εμπειρία, αλλά πάντα θέλατε να δοκιμάσετε πως είναι να κατεβαίνεις με φόρα τις κατάλευκες βουνοπλαγιές, το χιονοδρομικό διαθέτει σχολή σκι για τους αρχάριους και για τα παιδιά με εξειδικευμένους καθηγητές και baby lift, καθώς και σχολή snowboard.

Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου διαθέτουν επίσης, σύγχρονα lifts, που λειτουργούν με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, ενώ για όσους δεν έχουν έρθει οργανωμένοι μπορούν ν’ αγοράσουν ή να ενοικιάσουν τα απαραίτητα απ’ τα καταστήματα ειδών σκι του χιονοδρομικού κέντρου, καθώς και από το νέο κατάστημα “moSKIto” που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου στην οδό Ζηνοπούλου.

Καυτό clubbing στην πίστα του xιονοδρομικού. Το βράδυ το τοπίο μεταμορφώνεται και αλλάζει τη διάθεσή σας, καθώς μετατρέπεται κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων events σ’ ένα μπαρ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Στο Ice Bar – Snow Bar θα ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία clubbing πάνω στη χιονισμένη πίστα! Δυνατή μουσική, σφηνάκια, cocktails και η μοναδική αίσθηση απόλαυσης σκι στο νυχτερινό περιβάλλον, στη μεγαλύτερη σε χιλιόμετρα φωτιζόμενη πίστα σε όλη την Ελλάδα, βάζουν φωτιά ακόμη και στην πιο παγωμένη νύχτα.

n

Info: Τοποθεσία: Καρπενήσι Τηλ. – Fax: 2237022002, Κιν.: 6979727467, www.velouxi.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ