Market

Casa Cucine: Ανανεώστε την κουζίνα σας με ιταλικό στυλ

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55554-111888.jpg

Δώστε ιταλικό στυλ και ποιότητα στην κουζίνα σας με την αισθητική της Casa Cucine.

Στην Casa Cucine η προσπάθεια μας να σας παρουσιάζουμε όλο και περισσότερες επιλογές και νέες προτάσεις έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή αντικατάσταση των εκθεσιακών συνθέσεων επίπλων κουζίνας. Συνεπώς προσφέρουμε συγκεκριμένες συνθέσεις μας, καθώς και τις ηλεκτρικές συσκευές που τις συνοδεύουν, σε τιμές κόστους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Η Ελληνική εταιρία Casa Cucine δραστηριοποιείται κυρίως στην εισαγωγή ποιοτικών Ιταλικών επίπλων κουζίνας μέσα από τη συνεργασία κορυφαίων εταιρειών του Ιταλικού design, ARREX, AR- DUE, AR- TRE. Εταιρείες που παραμένουν στην πρώτη γραμμή όσον αφορά την ποιότητα, την τεχνολογία, τα υψηλά στάνταρ και φυσικά την άψογη αισθητική.

Επιπροσθέτως στην Casa Cucine προσφέρουμε λύσεις και στον ευρύτερο χώρο του σπιτιού. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε ένα σύνολο Ιταλικών προϊόντων που αφορούν στις ντουλάπες υπνοδωματίου, εσωτερικές πόρτες, κρεβάτια και μπάνιο. Στην υπερσύχρονη έκθεση μας 500τμ θα βρείτε λύσεις επίπλωσης που είναι σε θέση να προσφέρουν μοντέλα τρόπου ζωής.

Ιταλική ποιότητα και σεβασμός στην αισθητική από την Casa Cucine για σπίτια με προσωπικότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ