Market

WCH πρόγραμμα για ανέργους

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το We Create Harmony (WHC) και το NewSchool.Athens σε συνεργασία με το Fresh.edu.gr και τη Mindworks παρουσιάζουν το “WCH Πρόγραμμα για Ανέργους ”. Σε μια καινοτομική δράση και στο πλαίσιο σχετικών υποτροφιών θα εκπαιδευτούν άνεργοι κατόπιν συνέντευξης και αίτησης συμμετοχής σε Ψηφιακά μέσα και Eπικοινωνία από στελέχη της αγοράς.

Η εν λόγω πρωτοβουλία χρηματοδοτείται από το We Create Harmony το οποίο συνεισφέρει μέρος των εσόδων του για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων και δη της ανεργιάς (έως και 10% των πωλήσεων του χρησιμοποιείται για την χρηματοδότηση Μ.Κ.Ο.).

Την εκπαίδευση σε Google Adwords θα κάνει ο Γεράσιμος Νικολόπουλος, ιδρυτής της Growth, εταιρείας που επικεντρώνεται στην online διαφήμιση και marketing.

Περιγραφή

Στη διάρκεια δυο Σαββατοκύριακων οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην χρήση των Google Adwords με στόχο την πιστοποίηση ως Google Qualified Individual.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα κάνουν ένα case study σε digital marketing από στελέχη της ΜindWorks. Για εγγραφές αλλά και για περαιτέρω πληροφορίες των μαθημάτων μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της σχολής:

https://www.newschoolathens.org/wch-programa-gia-anergous/

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εξής ημερομηνίες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, 12:00-17:00

Σαββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, 10:00-17:00

Με βάση την αίτηση συμμετοχής και συνέντευξη, θα επιλεγούν οι συμμετέχοντες με την μεγαλύτερη διάθεση και δυνατότητες να εξελιχθούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Οι αιτούντες πρέπει να κατέχουν κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ ή να προσκομίσουν φορολογική δήλωση που να αποδυκνείει οικονομική αδυναμία συμμετοχής.

Συντελεστές

Το NewSchool.Athens είναι ένας καινοτόμος εκπαιδευτικός φορέας που παρέχει στους μαθητές του, όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να επιτύχουν στα ψηφιακά επαγγέλματα. Στην σημερινή οικονομία της πληροφορίας και των επικοινωνιών, ο καθένας μπορεί να εξασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα μέσω του Ιντερνετ. Mαθαίνεις απο επαγγελματίες, δουλεύεις με επαγγελματίες!.

Το We Create Harmony WCH είναι μια καινούρια ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης ειδών μόδας, στην οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά νέοι και ανερχόμενοι σχεδιαστές απ όλο τον κοσμο. Παράλληλα το WCH συνεισφέρει μέρος των εσόδων του για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων καθώς το 5-10% των πωλήσεων, χρησιμοποιείται για την χρηματοδότηση Μ.Κ.Ο.

Εταιρικοί συνέταιροι

Το είναι μια καινούργια προσπάθεια από το Skywalker και την 01 Πληροφορική Εκπαιδευτική για την παροχή κατάρτισης σε ανέργους και επαγγελματίες, με σκοπό την βελτίωση των απαιτούμενων γνώσεων τους και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η Mindworks είναι ένα απο τα κορυφαία ελληνικά Digital Agencies με δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Απασχολεί περισσότερους απο 50 εξειδικευμένους επαγγελματίες σε όλο το έυρος της online επικοινωνίας, ενώ αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται περισσότερα απο 40 brands.

www.newschoolathens.org/wch-programa-gia-anergous

NewSchool.Athens

Kεραμεικού 53