Η Barilla στην απονομή των «Χρυσών Σκούφων» για το 2019
Μια βραδιά γεμάτη από υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, που αυτήν την χρονιά είχε άρωμα Ιταλίας
Η Barilla Hellas, γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της και την συνέπεια της προς τον καταναλωτή, συναντά το απόλυτο ελληνικό γαστρονομικό γεγονός που δεν είναι άλλο από τους Χρυσούς Σκούφους.
Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», σε μια λαμπερή τελετή που όλοι θα θυμούνται, οι γεύσεις είναι αυτές που κυριάρχησαν στο ξεχωριστό μενού του dîner de gala εμπνευσμένο από τον Ιταλό σεφ Davide Scabin.
Η Barilla δίνοντας πάντα έμφαση στην καλή πρώτη ύλη, με τις σειρές Barilla Collezione Mafaldine, Barilla Gnocchi, Barilla Tortiglioni και Barilla Penne Rigate, ενέπνευσε τη δημιουργία ξεχωριστών πιάτων που συνόδευσαν μοναδικά τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων.
Η Barilla, που από το 1877, ως η μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών, πρεσβεύει την ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά τη γαστρονομική απόλαυση έδωσε το δικό της δυναμικό παρών και στη σκηνή των Χρυσών Σκούφων καθώς η Marketing Senior Manager, κα. Βάντα Αγνιάδη απένειμε βραβείο στα 2 εστιατόρια της Κρήτης που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή.