- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μέσω δύο workshops και του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», θα συμμετέχουν στην κλαδική έκθεση Detrop (2 έως 4 Μαρτίου 2019) η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Μαρτίου και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου ακαδημαϊκοί του Perrotis College θα προχωρήσουν σε workshops, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ – Helexpo.
Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00 η επικεφαλής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων» Δρ. Κική Ζηνοβιάδου θα παρουσιάσει διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «Φτιάξτε ‘χαβιάρι’ στη γεύση που θέλετε» και στις 19:00 ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων Δρ. Τρύφων Αδαμίδης θα παρουσιάσει διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «η οξύτητα στη ζωή μας: μύθοι και αλήθειες».
Τα δύο workshops θα παρουσιαστούν και πάλι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο, στις 12:00 και 13:00, αντίστοιχα.
Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανική Γεωργική Σχολή επιλέχθηκε, σε συνεργασία με το Rutgers University και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως στρατηγικός εταίρος για την υλοποίηση του προγράμματος και τη διοργάνωση δράσεων. Συγκεκριμένα, η Σχολή πραγματοποιεί κλαδικές μελέτες και δράσεις κατάρτισης και συμβουλευτικής στους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, των τροφίμων και του τουρισμού.