Market

Η μπίρα SOL σας προσκαλεί να γευτείτε τον ήλιο, παρέα με έξι μοναδικούς “SOL Seekers”

#Taste the Sun, γιατί θα ξαναφτιάξει ο καιρός

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chraniotis_sol.jpg

Σε μια χώρα όπου η θάλασσα και ο ήλιος είναι σήμα κατατεθέν, πάντα ψάχνετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μπίρα με την παρέα μας, σε μια παραλία, στο βουνό ή ακόμα και σε ένα πιο urban περιβάλλον. Έτσι, έξι «SOL Seekers», σας προσκαλούν να… γευτείτε τον ήλιο που κρύβει η αγαπημένη μπίρα SOL στο μπουκάλι της, και σας δείχνουν πώς αντλούν ενέργεια για να κάνουν τα αγαπημένα τους χόμπι!

Η θετική διάθεση, το ελεύθερο πνεύμα και η αυθεντικότητα! Αυτή είναι η SOL!

Μαζί της, οι SOL Seekers, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Βαγιάτας, Γιάννης Μιχελόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Λέντζας και Χριστίνα Βραχάλη, δραστήριοι, δημιουργικοί αλλά και γεμάτοι θετική ενέργεια, μοιράζονται μαζί σας το πάθος τους κάτω από τον υπέροχο ελληνικό -και όχι μόνο-ήλιο, προβάλλοντας ξεχωριστές στιγμές στα Social Media: το πάθος για surf και sup, η αγάπη για τον φωτογραφικό φακό, η αέναη ανάγκη για ταξίδια σε αναζήτηση νέων προορισμών, οι μοναδικές διαδρομές με ποδήλατο, η απόλυτη συντροφιά της μηχανής, και πάντα «παρούσα» η γευστική απόλαυση της SOL.

Η προοτροπή φέτος είναι μία! Τaste the sun, με την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και θετικής ενέργειας που μόνο ο λαμπερός ήλιος μπορεί να σας προσφέρει! Ο οποίος θα ξαναβγεί σύντομα. Στην Ελλάδα ζούμε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ