Market

Fithabits app: Η γυμναστική και η υγεία στο χέρι σου.

H ελληνική εφαρμογή που σε κάνει να θες να γυμναστείς

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
no_name.jpg

H fithabits είναι η εφαρμογή που έκανε πανεύκολο το να βρεις και να κλείσεις fitness δραστηριότητες από το κινητό σου, χωρίς συνδρομές και δεσμεύσεις. Θες να κάνεις ένα μάθημα pilates για παράδειγμα; Βρίσκεις τι παίζει στην περιοχή σου και κλείνεις με λίγα μόνο κλικ.

Στόχος της ομάδας; «Να σηκώσουμε τον κόσμο από τον καναπέ! Nα τον βοηθήσουμε να ασκηθεί και να τον εντάξουμε στον κόσμο του wellness, που δεν σταματάει στην πόρτα ενός γυμναστηρίου».

Είναι αλήθεια πως όλοι θέλετε να κάνετε μια πιο υγιεινή ζωή: με σωστότερη διατροφή, με περισσότερη άσκηση, με λιγότερο stress, με νέες δραστηριότητες και περισσότερες εξορμήσεις.

Γιατί όμως δεν πετυχαίνετε τους fitness στόχους σας;
Ρωτήσαμε τον ιδρυτή της fithabits, Μιχάλη Δελή.
«Γιατί το πάπλωμα είναι βαρύ τον χειμώνα, η ζέστη εξαντλητική το καλοκαίρι και η άνοιξη κρατάει με το ζόρι 10 μέρες. Γιατί ο κόσμος είναι όλη μέρα στο πόδι και ο αποχωρισμός του καναπέ είναι δύσκολος. Έχει γίνει συνήθεια στον Έλληνα να λιώνει στις σειρές και στα delivery».

Η εφαρμογή έχει ήδη εκατοντάδες χρήστες και γυμναστήρια, χιλιάδες διαθέσιμα προγράμματα και δεκάδες άρθρα, συνταγές και βίντεο.

«Κάποιοι από τους χρήστες κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη γυμναστική και το wellness, ενώ άλλοι είναι ήδη μυημένοι και χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να ενημερώνονται για νέα trends και να βρίσκουν συνεχώς τις καλύτερες δραστηριότητες».

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για iphone και android.
Μάθε περισσότερα εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ