Market

Συνεχής επιτυχίες και νέα παραρτήματα από τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Μοναδικός στόχος η επιτυχία

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους, δημιουργήθηκε το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Φιλοδοξία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.
Από τότε μέχρι σήμερα, το έργο του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 12.500 σπουδαστές να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές.

21 χρόνια αργότερα, τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο, διαθέτουν το μεγαλύτερο αριθμό κέντρων πανελλαδικά με 97 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία (σχεδόν 100 μέσα στο 2018), απασχολούν περισσότερους από 600 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι διδάσκουν σε 3.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση.

Για την περίοδο Αυγούστου 2017 – Αυγούστου 2018, τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εγκαινίασαν 21 νέα τους παραρτήματα στις εξής περιοχές:
Αιγάλεω στη Λεωφ. Θηβών,
Νέα Κηφισιά στην Πλατεία Ελαιών,
Γαλάτσι Λεωφόρος Βεϊκου 1,
Γαλάτσι Λεωφόρος Βεϊκου 2,
Άνω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης,
Καλαμάκι Αλίμου,
Ηλιούπολη 2 στην Πλατεία Κανάρια,
Αργυρούπολη,
Παγκράτι Caravel 3,
Καλογρέζα Νέας Ιωνίας,
Βάρη,
Νέα Φιλαδέλφεια 2,
Αλεξανδρούπολη,
Περιστέρι Κέντρο στην Πλατεία Δημαρχείου,
Γέρακας,
Άγιος Ιερόθεος στο Περιστέρι,
Μαρούσι Κέντρο,
Λυκόβρυση Κέντρο,
Κόρινθος Κέντρο,
Λουτράκι και
το νέο Διαδικτυακό Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL είναι η πρώτη αλυσίδα εκπαιδευτηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.


«Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι:

  • H ενσωμάτωση και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση (διαδραστικοί πίνακες, tablets, ΗΥ, χρήση internet, video, πειράματα, e-books, e-learning diakrotima, πλατφόρμες e-library, e-μαθητής, e-καθηγητής και e-portfolio),
  • η εξειδικευμένη ύλη των μαθημάτων που διαρκώς ανανεώνεται από τους διευθυντές – εκπαιδευτικούς μας που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο,
  • οι αποκλειστικές εκδόσεις με τα σχολικά βοηθήματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (53 τίτλοι),
  • οι σύγχρονοι και λειτουργικοί χώροι, οι οποίοι συνδυάζουν την υψηλή αισθητική (με φωτεινά χρώματα που λειτουργούν καταλυτικά για την ψυχολογία των παιδιών και με έπιπλα με μοναδική λειτουργικότητα στον σχεδιασμό), με την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, όλα αυτά…
  • μαζί με πολύ αγάπη και μεράκι που διαθέτουμε όλοι μας για την εκπαίδευση και τα παιδιά, παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη στους μαθητές μας, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία για το μέλλον τους και την ένταξή τους σε ένα ανώτερο ή ανώτατο πανεπιστημιακό ίδρυμα της επιλογής τους.

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!»


Φέτος, ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς στα παιδιά και στην εκπαίδευση, τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και οι καθηγητές έχουν μια διπλή επιβράβευση.
Συμμετείχαν στην ανάδειξη των Βραβείων Εκπαίδευσης – Education Leaders Awards και βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους στα Ετήσια Βραβεία Δικτύων Franchise ως μία από τις κορυφαίες αλυσίδες εκπαιδευτηρίων στην Ελλάδα.
Επίσης, για 5η συνεχή χρονιά, τα Φροντιστήρια του Ομίλου αποδέχθηκαν και φέτος την πρόταση του ραδιοφωνικού σταθμού του Δήμου Αθηναίων, του ΑΘΗΝΑ 9.84, για να σχολιάζουν επίσημα τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για κάθε ημέρα εξεταζόμενου μαθήματος.