Market

Μπορεί ένα gadget να σε πάει διακοπές;

10+1 λόγοι που ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο της Nobacco θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος του καλοκαιριού

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
46346-96349.jpg

Χαλαροί ρυθμοί, λιακάδες, βόλτες, φλερτ, ουζάκια, καφές στις παραλίες, beach bar, συναυλίες, θερινά σινεμά. Με μια λέξη...Καλοκαίρι!!

Το καλοκαίρι προσφέρεται για να ξεφύγεις από την μουντή καθημερινότητα του χειμώνα και απαλλαγμένος από το άγχος και την πίεση να κάνεις νέα αρχή φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σου.

Είναι η ιδανική εποχή για να αφήσεις τις κακές συνήθειες στο παρελθόν...και να εκμεταλλευτείς όσα σου προσφέρει η τεχνολογία και η NOBACCO δοκιμάζοντας νέους τρόπους απόλαυσης της αγαπημένης σου συνήθειας.

n

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας νέος, εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος πολύ πιο ευχάριστος και πολύ πιο οικονομικός, ο οποίος σου δίνει 10+1 τουλάχιστον λόγους για ένα πιο γευστικό καλοκαίρι!!

1. Επιτέλους μπορείς να ατμίσεις, αμέσως μόλις βγεις από την θάλασσα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να στεγνώσουν τα χέρια σου, για να μην βραχεί το τσιγάρο σου και δεν καπνίζεται.

2. Τέρμα το ανελέητο ψάξιμο στην τεράστια τσάντα παραλίας για τον αναπτήρα, που πάντα κάπου κρύβεται στον πάτο, κάτω από την μάσκα και τα αντηλιακά! Δεν χρειάζεται πια!

3. Η παραλία γύρω σου δεν θυμίζει τασάκι γεμάτη στάχτες και αποτσίγαρα.

4. Όταν φυσάει, απολαμβάνεις το καλοκαιρινό αεράκι χωρίς να παιδεύεσαι να βρεις το σημείο που φυσά λιγότερο ή να κουκουλώνεσαι με ότι βρεις (πετσέτες, μπλουζάκια, παρεό) ώστε να καταφέρεις να ανάψεις ένα τσιγάρο. (Ειδικά πάνω στο πλοίο...είναι σωτηρία!)

5. Η πιθανότητα να ζαλιστείς από το ποτό οφείλεται πλέον μόνο στα 4 παραπάνω σφηνάκια που ήπιες και όχι γιατί έπεσε κατά λάθος στάχτη στο cocktail σου!

6. Τα καλοκαιρινά φλερτ είναι must...όπως και τα καλοκαιρινά φιλιά, αρκεί να μην μυρίζουν τσιγάρο.

7. Κάθε καλοκαίρι μας βομβαρδίζουν διαφημίσεις για να προσέχουμε μην προξενήσουμε πυρκαγιές...δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξεις το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο από το παράθυρο!

8. Τέρμα στα κίτρινα δόντια. Φέτος το καλοκαίρι το χαμόγελο σου θα είναι πραγματικά λαμπερό!

9. Στην NOBACCO θα βρεις 100+ διαφορετικές γεύσεις και ένα σωρό επίπεδα νικοτίνης για να απολαμβάνεις το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο ανάλογα με τη διάθεση σου και την ώρα της ημέρας...

10. Οι καλοκαιρινές γεύσεις υγρών αναπλήρωσης είναι σίγουρο πως θα απογειώσουν την διάθεση σου...διάλεξε ανάμεσα σε ροδάκινο, μαστίχα, παγωτό καϊμάκι, φράουλα, μέντα, δυόσμο και τόσες άλλες...εκτός αν είσαι του κλασσικού καπνού...οπότε μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 40 διαφορετικές καπνικές.

10+1. Έχεις σκεφτεί πόσα χρήματα σπαταλάς στην αγαπημένη σου συνήθεια? Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο εξοικονομείς τόσα χρήματα που οι διακοπές δεν είναι μόνο άπιαστο όνειρο...αλλά θα σου περισσέψουν κιόλας!

Κάνε μια επίσκεψη στο επίσημο site της NOBACCO στο internet ή σε ένα από τα 24 NOBACCO SHOP σε όλη την Ελλάδα, βρες το ηλεκτρονικό τσιγάρο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου και απόλαυσε το πιο γευστικό καλοκαίρι σου!!

Bρείτε τη ΝΟΒACCO και στο facebook

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ