Market

Όλη η Ελλάδα ενωμένη στην εθνική τραγωδία

Με μια κίνηση χαμηλών τόνων η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. συνεισέφερε νερά και ξηρά τροφή στους πυροσβέστες και διασώστες.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fotografia_masoutis.jpg

Iσχυρά τα αντανακλαστικά και της Βόρειας Ελλάδας για την υποστήριξη των ανθρώπων που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες για να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας, στις ώρες της εθνικής τραγωδίας.

Μέσα σε ελάχιστες ώρες η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. κατάφερε να παραδώσει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαρκόπουλου ένα φορτηγό γεμάτο με παλέτες νερά, για τις ανάγκες των πυροσβεστών, ενώ παρέδωσε και κιβώτια με ξηρά τροφή για τους διασώστες που επιχειρούσαν στο μέτωπο του Νέου Βουτζά. 

Όλη η Ελλάδα ενωμένη στην εθνική τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Αττική τα τελευταία δραματικά εικοσιτετράωρα. Με μια κίνηση χαμηλών τόνων η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. συνεισέφερε νερά και ξηρά τροφή στους πυροσβέστες και διασώστες που επιχειρούν στα μέτωπα της Ανατολικής Αττικής και ερευνούν -ακόμα- ανάμεσα στα αποκαϊδια, ψάχνοντας για την τύχη των αγνοοουμένων.  

Η κίνηση καταδεικνύει ότι ο σεβασμός στον ανθρώπινο πόνο και την απώλεια ζωής ενεργοποιεί τα πιο γνήσια και αστραπιαία αντανακλαστικά μας. 

Και η Βόρεια Ελλάδα κάνει το χρέος της. Η ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ήδη από την Τρίτη παρέδωσε νερά και ξηρά τροφή για τις ανάγκες των πυροσβεστών που επιχειρούν -αδιάλειπτα- τα τελευταία δραματικά εικοσιτετράωρα στα μέτωπα της πύρινης λαίλαπας που έπληξε ανεπανόρθωτα την Ανατολική Αττική. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως πρέπει και οφείλουν όλοι, η Μασούτης στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που υπερβάλλουν εαυτόν για να σώσουν τις ζωές και περιουσίες των συνανθρώπων μας.      

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ