Market

G'Vine: Το γαλλικό gin από σταφύλι σας καλεί να απολαύσετε το καλοκαίρι με το concept La Côte

Tο πρώτο gin στον κόσμο από απόσταγμα σταφυλιού, με βασικό συστατικό τον σπάνιο ανθό αμπέλου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το G'Vine είναι το πρώτο gin στον κόσμο από απόσταγμα σταφυλιού, με βασικό συστατικό τον σπάνιο ανθό αμπέλου, έρχεται από την περιοχή του Cognac της Γαλλίας και αυτό το καλοκαίρι σας καλεί να το απολαύσετε κάτω από το ανατρεπτικό concept La Côte. Με τη γαλλική φινέτσα να είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά του, διαθέτει γλυκό άρωμα με μπαχαρένιες νότες, την αίσθηση του ανθού αμπέλου να κυριαρχεί και τον κέδρο, το κάρδαμο και την πιπερόριζα να ακολουθούν.
Συνδυάζει το στιλ και την πολυπλοκότητα ενός ultra premium gin, παντρεύοντας τη γαλλική παράδοση με μια πρωτοποριακή μέθοδο απόσταξης σε μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ αυτό το καλοκαίρι σας καλεί να αφεθείτε στην ανατροπή που σου προκαλούν οι γεύσεις του.
Ως ένα παραδοσιακά ανατρεπτικό gin, σας καλεί να το απολαύσετε στα πιο διαφορετικά μέρη, ενώ σας υπόσχεται ότι με το δροσερό ύφος του, θα ζήσετε την εμπειρία του La Côte (παραλία στα γαλλικά) όπου και να βρίσκεστε!
Σε αυτό το πλαίσιο πριν από λίγες μέρες κάλεσε Έλληνες δημοσιογράφους να το απολαύσουν, στο κέντρο της Αθήνας, μετατρέποντας ένα διαφορετικό χώρο σε παραλία. Έχετε φανταστεί ποτέ να ατενίζετε τους Στύλους του Ολυμπίου Διός φορώντας ένα panama hat, ξαπλωμένοι σε μια αναπαυτική σεζ λονγκ, κρατώντας ένα εκπληκτικό και εντυπωσιακό ποτήρι ανά χείρας και οι ήχοι της πόλης να μη φτάνουν καν στα αυτιά σας;
Το G'Vine το κατάφερε! Στον ιστορικό εθνικό γυμναστικό σύλλογο, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και το πρώτο Tennis Club της πόλης, διοργάνωσε ένα κλειστό δημοσιογραφικό κάλεσμα προκειμένου να γνωριστεί καλύτερα με τους φίλους του gin. 
Όσοι βρέθηκαν και το δοκίμασαν έζησαν ένα δροσερό απόγευμα, ενώ η εμπειρία του La Côte δεν σταματά εδώ.

Απολαύστε το σε ένα perfect gin tonic και μεταφερεθείτε και εσείς στη δική σας La Côte.