Market

Happenings & Events στο Yabanaki

To Yabanaki Summer Republic είναι δικαιολογημένα ο πιο καλοκαιρινός προορισμός της πόλης και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει μαζί σας με happenings μουσικά δρώμενα και εκπλήξεις κάθε μέρα!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45752-95382.jpg

To Yabanaki Summer Republic είναι δικαιολογημένα ο πιο καλοκαιρινός προορισμός της πόλης και έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει μαζί σας με happenings μουσικά δρώμενα και εκπλήξεις κάθε μέρα!

Αυτό το Σάββατο 20_07 στο Life tsai bar θα διασκεδάσουμε με τις μουσικές επιλογές του DJ Γιώργος Κούζας από τις 12:00 μέχρι τις 19:00. Θα γευτούμε μοναδικά cocktails με βάση το Life Tsai & τους χυμούς Life από διάσημους Bartenders απολαμβάνοντας Flair shows. Για όσους αγαπούν τα αθλήματα στο νερό, 13:00 με 17:00, έμπειροι γυμναστές, με επικεφαλής τον Χάρη Μανουσάκη, θα μας χαρίσουν ευεξία με Zumba & Aqua Aerobic. Για εκείνους που θέλουν να αρχίσουν το παιχνίδι από νωρίς, το Yabanaki διοργανώνει από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 Zorb Balls και Pitch Burst!

n

Αυτή την Κυριακή 21/7 το Yabanaki Summer Republic, παρουσιάζει ένα μοναδικό dj set με τον μοναδικό John John από τις 19:00 το απόγευμα, που υπόσχεται να απογειώσει την διάθεσή μας με τις μοναδικές house μουσικές επιλογές του για μία ακόμα μαγική βραδιά με cocktails και χορό πάνω στην άμμο!

Το Yabanaki Summer Republic θα φιλοξενήσει από Παρασκευή έως και Κυριακή το Novasports Playground! Η Novasports καλεί τον κόσμο να πάρει μέρος στα διάφορα παιχνίδια του Novasports Playground και να κερδίσει απίθανα δώρα.

Τη Δευτέρα 22/07 ένα full moon Party θα περιμένει τους ρομαντικούς της πόλης να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη φεγγάρι, θάλασσα και δροσερά cocktails.

Ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους μια μαγική παιχνιδούπολη, με πολλές εκπλήξεις τους περιμένει στο Yabanaki Summer Republic. To ολοκαίνουργιο παιδικό πάρκο μόλις άνοιξε επίσημα τις πύλες του και μας υποδέχεται με πολλά παιχνίδια καθημερινά όλες τις ημέρες από τις 18:00 έως και τις 23:00. Εντός του πάρκου λειτουργεί επίσης αναψυκτήριο όπου μπορούμε να απολαύσουμε δροσερούς φυσικούς χυμούς και σνακς.

Σας περιμένουμε όλους στο YaBanaki Summer Republic να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας αφού πρώτα απολαύσουμε μια δροσιστική βουτιά στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα στο facebook.

 n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ