Market

Νέες διακρίσεις για τη Lidl στα βραβεία σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2013

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45534-94953.jpg

Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas στο πλαίσιο των βραβείων για τις βέλτιστες πρακτικές του λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2013, στις κατηγορίες 1. Επενδυτική Ανάπτυξη / Δραστηριότητα & 2. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – CSR – Άνθρωπος.

Όσον αφορά στην κατηγορία Επενδυτική Ανάπτυξη η Lidl Hellas βραβεύτηκε για την αγορά και επέκταση του μεγαλύτερου Logistics - Center λιανικού εμπορίου της Ελλάδας, στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Το νέο Logistics - Center, συνολικής επιφάνειας περί τα 200.000 τ.μ., συμπεριλαμβανομένου ενός αποθηκευτικού συγκροτήματος 60.000 τ.μ., αποτελεί το μεγαλύτερο αποθηκευτικό συγκρότημα στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα αποθηκευτικά συγκροτήματα της Lidl στην Ευρώπη. Η επενδυτική ενέργεια αυτή διασφαλίζει την παρουσία της Lidl στην Ελλάδα σε μια δύσκολη περίοδο.

Στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – CSR – Άνθρωπος η Lidl Hellas βραβεύτηκε για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει τη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτοντας μέρος των εσόδων της από την πώληση χριστουγεννιάτικων παραδοσιακών γλυκισμάτων στον οργανισμό. Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν με την αγορά κάθε συσκευασίας κουραμπιέδων και μελομακάρονων, 0,25 Ευρώ για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης παιδιών με προβλήματα διαβίωσης της, σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά από όλες τις συσκευασίες που πουλήθηκαν (περισσότερες από 339 χιλιάδες συσκευασίες) συγκεντρώθηκαν 84.927 Ευρώ, ποσό που αποδόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού». Το ποσό αυτό αξιοποιήθηκε από το ΧτΠ για την ενίσχυση των Κέντρων Στήριξης Παιδιών, μέσω παροχής τροφίμων, ειδών ένδυσης, υπόδησης, σχολικών, παιχνιδιών και κάθε τι άλλο απαραίτητο, υλικά, κοινωνικά και ψυχολογικά.

Τα βραβεία παρέλαβαν για τη Lidl Hellas στο πλαίσιο απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental οι κ. Raudonus Dirk, Μέλος τη Διοίκησης της Lidl Hellas και Βασιλική Αδαμίδου, Διεύθυνση PR&Marketing, όπου και παρουσιάστηκαν οι βέλτιστες πρακτικές του λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών του.

Οι βραβεύσεις αυτές είναι ιδιαίτερης σημασίας για τη Lidl την περίοδο που διανύουμε, καθώς αναγνωρίζεται και εμπράκτως τόσο το κοινωνικό, όσο και το επενδυτικό της έργο. Με πράξεις υπευθυνότητας, καινοτομίας και κοινωνικής ευαισθησίας, η Lidl Hellas θα ενεργεί και στο μέλλον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ