Market

O Marley έχει πια το δικό του σπίτι στην Ελλάδα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45391-94694.jpg

Η εταιρεία «HouseofMarley» έρχεται στην Ελλάδα και εγκαινιάζει τη συλλογή της από premium και eco-friendly “MARLEY” ρολόγια.

Με τη μουσική να τους ενώνει στο να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κόσμο και με επιθυμία να εξαπλωθεί το όραμά του BobMarley «One Love, One World», η εταιρεία HouseofMarley, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της πρώτης συλλογής ρολογιών MARLEY στην Ελλάδα. Η νέα collection θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ελλάδας αρχικά, σε γνωστά καταστήματα λιανικής του χώρου (www.oroloi.gr), καθώς και σε καταστήματα αθλητικών ειδών (attica golden hall).

n

Η εταιρεία HouseofMarley, θα παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με βάση το σχεδιασμό (design) καθώς και τον οικολογικό χαρακτήρα που συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της οικογένειαςMarley. Η Marley δίνει βάση στην Ισότητα (equality), Ενότητα (unity), την Αυθεντικότητα (authenticity), τη Βιωσιμότητα (sustainability) και τη Φιλανθρωπία (charity).

n

“Ο πατέρας μας μοιράστηκε το όραμά του με την οικογένειά μας και των πολλών φίλων του μέσω της μουσικής του, και είναι αποστολή και ευθύνη μας πλέον να προωθήσουμε την ιδέα παντού”, λέει η Cedella Marley, κόρη του BobMarley.

n

Τέσσερις είναι οι κατευθυντήριες αρχές της HouseofMarleyGreece οι οποίες είναι κεντρικής σημασίας και σκοπό έχουν να μετατρέψουν τα ιδανικά του BobMarley σε πράξη, μέσω της εταιρείας. Αυτές είναι: Superior Quality, Sustainably Sourced, Cause Minded and Waste Conscious.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ