Market

Τι θα συμβεί το Σαββατοκύριακο στο YaBanaki;

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45336-94630.jpg

 Θέλεις να ζήσεις άλλο ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο στο YABANAKI Summer Republic?

Σε περιμένουμε με ατέλειωτα parties, δώρα και happenings για να ορίσεις εσύ τους κανόνες του καλοκαιριού!

 Το Σάββατο 13/07 η HEINEKEN μας προκαλεί να παίξουμε στο Dropped Challenge στις 14:30! Πιστεύεις πως θα είσαι εσύ εκείνος που θα ξεχωρίσει ; Ατέλειωτη μουσική, παιχνίδια, πολλά πολλά ΔΩΡΑ και εκπλήξεις!! Συντροφιά θα μας κρατήσουν οι KOZA MOSTRA με guest DJ τον Kosta Ziko.

n

Την Κυριακή 14/07 σε περιμένει ένα αξέχαστο μουσικό party με τους KD & Nicolas (Ritual Grooves). Μουσική επηρεασμένη από τα 70s, 80s και 90s, η οποία ισορροπεί πάνω σε deep house beats, υπόσχεται να απογειώσει τη διάθεσή σας. Τα beats ξεκινάνε στις 19.00 και συνεχίζουν μέχρι πολύ πολύ αργά.

n

Επιπλέον, για αυτούς που αγαπούν τα καλοκαιρινά αθλήματα στην άμμο, η beach volley academy (BVA) σε συνεργασία με το Yabanaki Sports Club διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο 13 -14 Ιουλίου ερασιτεχνικό προπονητικό τουρνουά beach volley στα 3 άριστα εξοπλισμένα γήπεδα του Yabanaki Sports Club στη Βάρκιζα όπου θα διεξαχθούν δύο διαφορετικά τουρνουά σε τρεις κατηγορίες (ανδρών-γυναικών-μικτού), στις 09.30 για την κατηγορία ανδρών-γυναικών και στις 11.00 για την κατηγορία του μικτού και τις δύο ημέρες.

Στις νικήτριες ομάδες θα μοιραστούν δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Yabanaki Summer Rebublic “Ορίστε” μαζί του τους νόμους της πιο καλοκαιρινής δημοκρατίας… δίπλα στην πόλη!

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ